Fiți pregătiți să vă lăsați captivați de aventurile spațiale și să sărbătoriți planeta noastră împreună cu National Geographic și Wild!

În luna aprilie, vă invităm să descoperiți fascinanta serie NASA: Culisele Inovațiilor, care vă va purta într-o călătorie plină de descoperiri spațiale. În plus, cu ocazia Zilei Pământului, vă pregătim un bloc special de programe ce celebrează frumusețea și importanța mediului înconjurător.

 

Noutăți National Geographic

NASA: CULISELE INOVAȚIILOR – SERIE NOUĂ | Din 16 aprilie, în fiecare marți, la 21:00

Pătrundem în culisele NASA și aflăm cu ce provocări se confruntă oamenii de știință, în timp ce lucrează la misiunile de cercetare. Datorită lor vom descoperi în curând mai multe secrete ale universului. Această nouă serie prezintă profilul inventatorilor, inovatorilor, oamenilor de știință, inginerilor, liderilor de opinie, astronauților și antreprenorilor de la NASA. Descoperiți roboți cu gravitație zero, cum se controlează misiunile, rovere de pe Marte cu inteligență artificială și alte inovații inedite care vor modela tehnologiile generațiilor următoare!

ILEGAL CU MARIANA VAN ZELLER: LUMI INTERLOPE – SERIE NOUĂ | Din 4 aprilie, în fiecare joi, la 22:00

Premiata jurnalistă Mariana van Zeller explorează cele mai periculoase piețe negre din lume. În fiecare episod, aceasta abordează subiecte diferite, de la traficul de organe și asasini plătiți până la șantajul sexual și traficul de mirese, pentru a întâlni protagoniștii, a afla despre operațiunile acestora și a înțelege mai bine economia subterană a lumii în valoare de trilioane de dolari.

ABISUL: ASCENSIUNEA ȘI DECĂDEREA NAZIȘTILOR – SERIE NOUA | Din 8 aprilie, în fiecare luni, la 21:00

Această serie documentară prezintă povestea triumfului nazismului și a decăderii acestuia dintr-o perspectivă internațională, căutând cauzele care au condus Germania de la o criză a democrației la război și genocid. Datorită materialelor vizuale descoperite recent și cooperării cu experți remarcabili, inclusiv Mary Fulbrook, Peter Longerich și Mosche Zimmerman, documentariştii oferă o nouă privire asupra istoriei Germaniei în anii 1918-1948.

ULTIMII GIGANȚI: PEȘTI SĂLBATICI – SEZON NOU | Din 21 aprilie, în fiecare duminică, la 20:00

Cyril și echipa lui revin, continuând să caute ultimii peștii uriași în unele dintre cele mai izolate și ostile zone de pe planetă. Dacă reușesc să dovedească că acești prădători de vârf încă există la dimensiuni uriașe, vor ajuta biologii și cercetătorii să le protejeze habitatele pentru generațiile viitoare.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT – BLOC DE PROGRAME | Luni, 22 aprilie, de la 16:00

Cu ocazia Zilei Pământului, National Geographic prezintă un program special ce explorează frumusețea și fragilitatea planetei noastre. Descoperiți poveștile inspiraționale ale conservării naturii și eforturile dedicate protejării mediului înconjurător. Veniți în călătoria noastră pentru a celebra și proteja casa noastră comună: Pământul. Veți putea urmări episoade din „Climatul schimbării” sezoanele 1 și 3, „Pământul: S.O.S.!” și „Plămânii oceanului”.

Noutăți National Geographic Wild

SECRETELE CARACATIȚEI – SERIE NOUĂ | Luni, 22 aprilie, de la 19:00

Dincolo de țărmurile noastre, o creatură cu puteri extraordinare guvernează. Cu ocazia Zilei Pământului, te invităm să explorăm adâncurile misterioase ale oceanelor, dezvăluind secretele fascinante ale lumii subacvatice în documentarul captivant "Secretele Caracatiței". Experimentează o nouă știință, momente uimitoare și un comportament nemaivăzut până acum, cu 8 specii diferite de caracatiță din întreaga lume. Călătorește alături de personajele noastre și o caracatiță ce se adaptează, învață, intimidează și cooperează, fiecare cu propriile personalități unice. Niciun animal nu este atât de diferit și totuși, atât de similar nouă.

LUNA FEROCE – BLOC DE PROGRAME | Din 6 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 15:00

Explorează captivanta și tumultuoasa lume a animalelor prădătoare în programul „Luna Feroce” de pe National Geographic Wild, unde fiecare mișcare și strategie sunt dezvăluite într-o poveste complexă, ce te va hipnotiza și te va captiva cu frumusețea și sălbăticia naturii. Urmărește premierele episoadelor „Predator versus Pradă”, „Răii Africii: ucigași neașteptați”, „Cei mai răi: Compilație: Arme secrete”

PREDATOR VERSUS PRADĂ – SERIE NOUĂ | Din 6 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 19:00

În această serie documentară în trei episoade urmărim ciocnirile spectaculoase dintre prădători și pradă. Descoperim cum vânătorii consacrați cum ar fi leii,  crocodili și gheparzi urmăresc și doboară ținta aleasă. Dezvăluim atacurile prădătorilor în detaliu, analizând pas cu pas toate etapele vânătorii. Vom afla care este secretul unei vânători de succes și ce determină un prădător să eșueze.

FERMA INCREDIBILĂ – SERIE NOUĂ | Din 1 aprilie, în fiecare luni, la 19:00

Mult-așteptatul spin-off al legendarei serii „Doctor Pol” este, în sfârșit, aici! Conduse de Dr. Pol și fiul său Charles, cele trei generații ale familiei Pol își unesc forțele pentru a-și extinde imperiul iubitor de animale și pentru a se angaja într-un nou proiect ambițios: să transforme 140 de hectare de teren într-o fermă de familie pe deplin funcțională!