Catherine Bell și James Denton sunt protagoniștii serialului care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Din 3 iunie, DIVA va difuza integral (sezoanele 1-7) serialul Vrăjitoarea cea bună / Good Witch. Câte două episode sunt programate de luni până vineri, de la ora 18:00. Serialul îi are în distribuție pe Catherine Bell (Soții de militari / Army Wives, Justiție militară / JAG) și James Denton (Neveste disperate / Desperate Housewives, Menajere ambițioase / Devious Maids).

Bazându-se pe succesul francizei omonime de filme, Vrăjitoarea cea bună este axată pe încântătoarea Cassie Nightingale (Bell) și fiica ei Grace (Bailee Madison), care locuiesc în Middleton și își folosesc puterile magice pentru a-și ajuta prietenii vechi și vecinii noi, printre care și pe dr. Sam Radford (Denton). De la momentele pline de căldură din sezonul 1, până la aventurile palpitante din sezonul 7, privitorii vor fi captivați de Cassie, Grace și de lumea magică în care trăiesc.

În sezonul 1 Cassie și Grace își folosesc magia pentru a-i ajuta pe locuitorii din Middleton, inclusiv pe nou-veniții Dr. Sam Radford și fiul lui, Nick (Rhys Matthew Bond). De-a lungul serialului, privitorii asistă la dezvoltarea relațiilor între personaje, la apariția de noi provocări și descoperă puterea de durată a iubirii și a prieteniei.

Vrăjitoarea cea bună este o producție marca Whizbang Films, în colaborare cu ITV Studios America. Darin Goldberg, Orly Adelson, Jonathan Eskenas, Craig Pryce și Frank Siracusa sunt producători executivi.

Catherine Bell este co-producător executiv. Janina Barrett este producător supervizor. Colin Brunton este producător. Julie Lawrence și Angie Cassiram sunt producători asociați. Vrăjitoarea cea bună este distribuit la nivel internațional de ITV Studios.

Vrăjitoarea cea bună are premiera la DIVA pe 3 iunie, câte 2 episoade fiind difuzate de luni până vineri, de la ora 18:00.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/    

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.