După călătoria sa la Arad si Pucioasa, Caravana Zilele Filmului Românesc continuă la Pitești! 

Filmul Întregalde, r. Radu Muntean va fi proiectat la Cinema București din Pitești pe 2 iunie, de la ora 18:00. 

Eventiment Facebook: https://www.facebook.com/events/1181627139505414/ 

Întregalde este cel de-al șaptelea lungmetraj regizat de Radu Muntean.

Maria, Dan şi Ilinca participă, ca în fiecare sfârşit de an, la excursia lor umanitară, ducând cu un vehicul de teren ajutoare în satul Întregalde. Un bătrân le iese în cale şi îi roagă să-l ducă la un gater din apropiere, dar maşina se înţepeneşte într-un şanţ şi bătrânul îşi vede de drum pe jos. Mai târziu, cei trei orăşeni află că gaterul ar fi părăsit de mult şi că bâtrânul ar fi senil. Se lasă noaptea şi gerul e tot mai tăios, ce e de făcut?

Asociația Cinemascop și casa de distribuție Voodoo Films își unesc din nou forțele pentru a aduce publicului cinefil din țară cele mai noi și mai apreciate producții autohtone în spații alternative inedite sau acolo unde ele ajung cu greu, unde nu mai există cinematografe, ori unde s-a pierdut obiceiul de a merge la cinema.

Voodoo Films este compania de distribuție înființată de regizorul Cristian Mungiu ce are ca scop lansarea in cinematografe a unor producții românești, iar, împreună cu Asociația Cinemascop, recunoscută pentru proiectele sale culturale în domeniul audiovizualului, aduc și anul acesta în țară Caravana Zilele Filmului Romanesc.