Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses este varianta turcească a legendarei drame nipone cu același nume, care a făcut furori printre milioane de telespectatori. Serialul este disponibil în AntenaPLAY începând cu 29 mai.

Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, o poveste emoționantă, care va cuceri inimile abonaților AntenaPLAY.

Într-o lume plină de incertitudine și de dificultăți de tot felul, micuța Masal privește viața dintr-o perspectivă aparte, care împinge publicul să nu renunțe la speranța unui viitor mai bun și îl face să creadă în miracole.

Masal este o fetiță de 9 ani care a crescut lângă o mamă iubitoare, Șirin, care însă se îmbolnăvește grav. Pentru a-i fi salvată viața este nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare. Această experiență o schimbă total pe Masal, transformând-o într-o adevărată forță care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și vindeca mama.

Ferit este tatăl vitreg al fetiței. Acesta este, de fapt, un escroc dependent de alcool. Deoarece Masal nu găsește un sprijin în tatăl său vitreg, recurge la furtișaguri și la tot felul de lucruri infame pentru a strânge banii necesari operației salvatoare. Fetița nu are în minte decât să-și salveze mama și să o aibă alături pentru cât mai mult timp.

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses spune o poveste pentru copilul interior din fiecare - este o lecție de viață, care nu de puține ori arată urâciunea și brutalitatea realității. Chiar și în cele mai întunecate momente însă, există o rază de speranță. Oricât de infimă, această speranță te menține în viață și îți dă putere să mergi mai departe. Aceasta e lecția pe care Masal o transmite în cel mai nou serial turcesc disponibil în AntenaPLAY.

Serialul Prințesa fără coroană are premiera miercuri, 29 mai 2024. Acesta se poate urmări exclusiv în AntenaPLAY în fiecare miercuri, când va fi disponibil câte un nou episod din drama devenită fenomen în Japonia și Turcia.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!