Comic Con România revine cu o nouă ediție la Arena Națională din București, în perioada 13-15 septembrie, în care pasionații de filme, seriale, jocuri, benzi desenate și nu numai vor avea parte de numeroase activități, surprize și întâlniri cu actorii de la Hollywood.

Toby Sebastian, cunoscut publicului în special datorită interpretării lui Trystane Martell din serialul fenomen Game of Thrones, este cel de-al doilea invitat anunțat pentru ediția din septembrie, după Clinton Liberty (Addam of Hull din House of the Dragon).

Toby va avea și rolul de gazdă a panel-urilor cu ceilalți colegi de breaslă ce urmează să fie anunțați în curând. Toby revine la Comic Con grație experienței frumoase pe care a trăit-o la ediția de anul trecut de la Romexpo când a îndeplinit, de asemenea, calitatea de moderator al discuțiilor cu actorii pe scena principală a evenimentului.

Pasiunea lui Toby pentru actorie a început încă din copilărie, o pasiune împărtășită și de cele 3 surori ale sale. Actorul este fratele celebrei Florence Pugh care și-a câștigat notorietatea datorită rolurilor din producții precum Black Widow, Dune: Part Two, Don’t worry darling sau Oppenheimer. Mai mult, cei doi au și colaborat, dar într-o altă sferă decât cea a actoriei: au lansat o piesă împreună, intitulată Midnight.

Debutul lui Toby a avut loc în cadrul unei emisiuni de talente, iar din 2012 a început să fie distribuit în diferite roluri, pentru ca în 2015 să pătrundă în universul Game of Thrones, unde l-a interpretat pe Trystane Martell, cel mai tânăr dintre copiii lui Doran Martell, liderul din Dorne. Personajul său a jucat un rol important în politica poveștii, fiind sortit să se căsătorească cu fiica lui Cersei Lannister, Myrcella Baratheon, ca parte a consolidării unei alianțe politice.

După aventura Game of Thrones, Toby l-a interpretat pe Andrea Bocelli în filmul autobiografic The Music of Silence, avandu-l drept coleg de platou pe Antonio Banderas. De asemenea, recent, l-a portretizat și pe celebrul tenismen Andre Agassi în filmul Perfect Match, care spune povestea de dragoste dintre Agassi și Steffi Graf.

Toby Sebastian este și un talentat muzician care și-a început cariera din 2013. Recent, a avut parte și de un turneu desfășurat în Marea Britanie.

Mai multe informații despre invitați și activitățile surpriză de la Comic Con Arena Națională urmează să fie dezvăluite în curând.

Biletele sunt disponibile pe www.comic-con.ro.