Cea mai nouă ediție Comic Con România, care va avea loc în perioada 13-15 septembrie la Arena Națională, se apropie cu pași repezi.

Iubitorii de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate, cosplay și nu numai vor avea parte de un eveniment de neuitat, cu numeroase surprize și atracții ce urmează a fi dezvăluite în curând.

După ce actorii Clinton Liberty (Addam of Hull din House of the Dragon) și Toby Sebastian (Trystane Martell din Game of Thrones) și-au anunțat prezența la Comic Con România, iată că a venit rândul și celui de-al treilea actor, unul dintre marii favoriți ai publicului, să revină la București pentru o mult așteptată întâlnire cu fanii. 

Este vorba despre Mark Sheppard, cunoscut pentru rolul emblematic al demonului Crowley, Regele Iadului, din serialul Supernatural, dar și pentru rolurile din alte producții familiare fanilor precum Battlestar Galactica, Doom Patrol sau Doctor Who. Mark a venit pentru prima dată la Comic Con la cea de-a doua ediție din 2014.

Mark Sheppard s-a alăturat universului Supernatural începând cu cel de-al cincilea sezon, iar din al zecelea sezon până în cel de-al 12-lea, a făcut parte din distribuția principală a serialului, alături de Jensen Ackles (Dean), Jared Padalecki (Sam) și Misha Collins (Castiel). Personajul său, Crowley, deopotrivă detestat și iubit de fanii seriei, a reușit să impresioneze grație umorului, impredictibilității și valențelor sale contradictorii care au creionat un caracter complex de-a lungul celor 8 sezoane în care influențat traiectoria luptei dintre bine și rău.

Supernatural este cel mai longeviv serial al genului din istoria televiziunii (327 de episoade), iar succesul său a depășit granițele Statelor Unite, având milioane de fani pe întreg mapamondul și generând convenții dedicate exclusiv, cărți inspirate din universul fraților Sam și Dean și foarte multe fanfictions, fire narative paralele dezvoltate de fani pe diverse platforme online.

Mark Sheppard este și un mare pasionat al muzicii. Încă din adolescență și-a manifestat talentul de toboșar, cântând împreună cu diverși artiști, însă a ales să ia o pauză de la această potențială carieră din cauza unor probleme personale, dar și pentru că și-a dorit să se concentreze mai mult pe actorie.

Grație colegului de platou din Supernatural, Rob Benedict (Chuck) care l-a invitat pe scenă la una din convenții unde cânta cu trupa sa, Mark și-a redeschis apetitul pentru muzică, așa că din 2017 a început să concerteze cu trupa lui Robyn Hitchcock în turneele acestuia.

În plus, cariera lui Mark Sheppard mai include roluri în producții precum The X-Files, White Collar, 24, NCIS, Star Trek: Voyager și multe altele.

Mai multe informații despre invitați și activitățile surpriză de la Comic Con Arena Națională urmează să fie dezvăluite în curând.

Biletele sunt disponibile pe www.comic-con.ro.

Comic Con România este cel mai mare eveniment de acest gen din centrul și estul Europei.