Celebrul actor si stand up comedian face o surpriza fanilor din Romania si adauga Bucurestiul pe lista oraselor pe care le va vizita in urmatoarele luni.

Eddie Griffin ajunge astfel in premiera pe o scena din Romania, in data de 14 Noiembrie 2014, la Cinema Patria din Bucuresti, intr-un show unic ce va incepe la orele 20:00.

Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul Living Legend Tour al actorului american – turneu international de mare succes.

Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului si pe cei ai marelui ecran, ci si publicul aflat in fata scenei. Eddie Griffin a aparut in 47 de filme si numeroase show-uri de televiziune, alaturi de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington sau Steven Seagal. De asemenea, pasajele celebre in care il imita pe superstarul Michael Jackson au facut deliciul a milioane de spectatori.

Mai mult, talentele sale de comediant, dansator, coregraf si cantaret fac din Eddie Griffin un nume de referinta in industria de entertainment, cu precadere in stand-up comedy, ajungand in Top 100 Cei Mai Buni Comedianti ai Tuturor Timpurilor – clasament realizat de Comedy Central, reteaua de televiziune care da tonul in segmentul de profil.

In plus, Eddie Griffin si-a extins aria de activitate, devenind regizor si scenarist a 4 episoade din serialul Malcolm and Eddie (difuzat acum cativa ani si la noi). 

Dupa castigarea acestui premiu, i s-a oferit rolul principal in Casca ochii sau o-ncurci / Double Take (2001), unde a jucat alaturi de Orlando Jones, iar in 2002 a impresionat ca actor de drama, alaturi de Denzel Washington, in filmul John Q.

Aparitii in filme precum Armageddon (1998), Un gigolo de doi bani / Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999), Scary Movie 3 (2003), Copilu’ lu’ taticu’ / My Baby’s Daddy (2004), Deuce Bigalow: Gigolo european / Deuce Bigalow: European Gigolo (2005), Despre dragoste si alte aiureli / Date Movie (2006) au facut din Eddie Griffin un star international.

Eddie a desfasurat in acelasi timp si o importanta activitate muzicala, facandu-si aparitia pe albumele The Chronic (1992) si Chronic 2001 (2001) ale cunoscutului rapper Dr. Dre – premiate cu multiple discuri de platina.

De asemenea, a participat la coloana sonora a productiei DysFunktional Family (2003), alaturi de Snoop Dogg, Dr. Dre si Tupac - Eddie Griffin fiind premiat cu Comedy Stand-up Special, documentar in care a avut si rol de producator executiv si scenarist.

Pret / bilet:

Categoria 1: 250 lei

Categoria 2: 200 lei

Categoria 3: 150 lei