Dupa ce, sezonul asta, “veteranilor” serialului (Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson, etc) li s-au adaugat cateva nume noi - Wes Bentley, Michael Chiklis - care au aparut deja in serial, se pare ca vom avea parte si de alte aparitii pana la sfarsitul sezonului.

Astfel, Neil Patrick Harris se adauga distributiei si, impreuna cu el, partenerul sau David Burtka. Cei doi au mai aparut impreuna si in How I Met your Mother

Conform producatorilor, Harris va juca rolul unui “comis voiajor cameleonic” (ei au zis-o, nu noi) si va aparea in ultimele doua episoade ale sezonului.

Burtka va aparea in ultimul episod si, se pare, va avea niste moment mai fierbinti cu Elsa Mars (Jessica Lange). De altfel, Harris a mai colaborat cu creatorul serialului, Ryan Murphy. El a avut cateva aparitii in Glee, produs tot de Murphy. Da, stim, si noua ni se pare mare diferenta.

Mai mult decat atat, vom avea parte de o noua aparitie a lui Lily Rabe care, se pare, va interpreta rolul pe care l-a avut si in sezonul doi (Asylum), cel al calugaritei Mary Eunice. 

Va fi interesant de vazut cum vor lega actiunea astfel incat sa aiba sens, avand in vedere ca, de regula, fiecare sezon isi are povestea sa, plasata intr-o alta perioada de timp si cu alte personaje. 

Regula a fost incalcata deja sezonul acesta, avand in vedere ca Naomi Grossman interpreteaza acelasi personaj - Pepper- ca si in sezonul doi. Se pare ca aparitia lui Rabe, care va avea loc in episodul 10, explica felul in care Pepper a ajuns de la circ la azilul Briarcliff.