Un burete galben enervant, adolescenti ciudati si alte excentricitati sosesc pe Paramount Channel in programul special Timp cu Familia.

Ce program aveti sambata dupa-amiaza, de la ora 15:00? Spongebob ar celebra probabil o noua distinctie acordata de “Angajatul lunii”, familia Murphy din filmul Jinxed ar avea parte de ore de ghinion, si neastamparatul Jared s-ar afla la acea ora in taramul fermecat al lui Arthur Spiderwick. 

Canalul Paramount va incurajeaza sa va petreceti timpul cu familia intr-un mod mai interesant si amuzant, prin urmare v-a pregatit sesiuni de aventuri si comedii potrivite pentru toate varstele si gusturile. Si nici nu mai trebuie sa va certati pe controlul telecomenzii TV, exista suficienta distractie pentru toti.

In fiecare sambata, de la ora 15:00, instalati-va comod in fotolii sau pe canapea, pregatiti o portie zdravana de popcorn si dati pe canalul Paramount pentru un program de filme pentru toata familia. Veti face cunostinta cu familia Murphys din comedia Jinxed, o familiecare are parte de un ghinion nesfarsit, sau cu fermecata lume Spiderwick.

In lumea subacvatica e multa agitatie. Spongebob Pantaloni Patrati si prietenul lui Patrick pornesc intr-o misiune speciala pentru a reabilita numele domnului Crab, patronul restaurantului Krustry Krab, care a avut parte de o inscenare. Dreptatea trebuie facuta si in SharkTale, cand o crima zduguie locuitorii oceanului.

Printre cele mai populare meserii pe care le poate avea un copil, jobul de spion e probabil pe primul loc, iar Carmen si Juni se pricep de minune sa fie spioni copii (Spy Kids, Spy Kids 2).

Swindle, povestea lui Griffin care porneste intr-o aventura curajoasa pentru a obtine dreptate, sau The boy who cried werewolf, despre un adolescent ciudat care se transforma intr-un lup in timpul sederii la un castel din Romania, sunt alte titluri incluse in programul de pe Paramount Channel.

Program Paramount Channel, in fiecare sambata de la ora 15:00

Rags & Spongebob Squarepants - 27 Iunie

Shark Tale & Aladdin - 4 Iulie

Swindle & We're Back - 11 Iulie

The Best Player & Spy Kids - 18 Iulie

The Boy Who Cried Werewolf & Spy Kids 2 - 25 Iulie