Un personaj cheie al francizei Die Hard ar putea reveni pe marile ecrane! 

El Mayimbe de la publicatia Latino Review a publicat pe contul sau de Twitter, un anunt in care sugera ca 20th Century Fox au avut cateva intalniri cu un grup de scenaristi pentru a gasi o cale de a-l readuce in cea de-a sasea parte a francizei pe Zeus Carver, personajul interpretat de Samuel L. Jackson in Die Hard with a Vengeance.

In acest moment probabilitatea ca Jackson sa apara in Die Hard 6 este foarte mica, desi cu ceva vreme in urma Bruce Willis declara ca al saselea Die Hard se va realiza curand.

Desi cel mai recent film al francizei, Si mai greu de ucis / A Good Day to Die Hard, nu a fost foarte laudat de critici, a reusit sa stranga peste 300 mil.$ la box-office-ul international.

Daca Samuel L. Jackson ar aparea in Die Hard 6 sunt sanse mari ca filmul sa fie mai bun ca ultimul Die Hard care a fost dezamagitor.

A, si aviz producatorilor: regizorul John Mc Tiernan (autorul primului si celui de-al treilea Die Hard) tocmai a iesit de la inchisoare. Ar fi o idee foarte buna sa i se incredinteze regia acestui film, poate iesi ceva foarte spectaculos! Nu putem decat spera! 

Voi ce parere aveti? Mai poate fi salvata franciza Die Hard?