Vedeta absoluta a box-office-ului American din acest weekend a fost, fara indoiala, adaptarea romanului din 2012 al lui John Green, The Fault in Our Stars.

Pelicula a facut, in primul weekend de la lansare, 48.2 milioane de dolari doar in SUA, plus alte aproximativ 17.2 pe plan mondial, asta avand in vedere ca nu a fost lansata peste tot in acelasi timp. 

In aceasta situatie se afla si Romania, unde lansarea va avea loc abia weekendul viitor, pe 13 iunie. Filmul este distribuit pe marile ecrane romanesti de Odeon Cineplex sub titlul de Sub aceeasi stea. Aceeasi traducere o are si cartea, publicata in 2013 la Editura Trei.

Povestea cartii (si implicit a filmului) e una simpla, dar dramatica: Hazel Grace Lancaster (Shailene Woodley) are 16 ani si e bolnava de cancer la plamani. Viata ei ia o noua turnura cand il cunoaste pe Augustus Waters (Ansel Elgort), un tanar afectat la randul lui de cancer, si cei doi, inevitabil se indragostesc.

Avand in vedere succesul enorm de care s-a bucurat cartea, nu e de mirare ca si filmul este foarte popular. Cat de popular va fi si la noi vom vedea in mai putin de o saptamana...