Majoritatea lucrurilor pe care le-am auzit pana acum legat de viitoarea pelicula Suicide Squad au ramas inca la nivelul de zvon - cel mai des vehiculat fiind cel despre Margot Robbie, Tom Hardy, Will Smith si Ryan Gosling alaturandu-se distributiei, cu Robbie pe post de Harley Quinn.

Si daca avem o Harley, avem nevoie si de un Joker (asta e ca-n cantecul ala cu “orice Romeo isi are Julieta lui”), si se pare ca producatorii au deja pe cineva in minte: Jared Leto. Proaspat castigator al unui premiu Oscar, Leto a fost pana de curand luat in vizor si de ograda Marvel, fiind unul dintre numele zvonite pentru Doctor Strange.

Leto, pe care l-am putut vedea in aceasta vara la Bucuresti in concert cu trupa sa, 30 Seconds to Mars, ar avea astfel urme enorme pe care sa calce - Heath Ledger, care a interpretat personajul in The Dark Knight, a primit un Oscar pentru rol, insa, din pacate, post-mortem. 

Interpretarea lui Ledger este considerata ca fiind cea mai buna (parerea lui Jack Nicholson nu se pune) si eu una sunt complet de acord cu asta.

Acum, asta nu inseamna ca Leto nu s-ar descurca in rol - este un actor excelent, si nici macar nu aveam nevoie de recentul sau Oscar pentru a observa asta. 

E de ajuns sa urmaresti Requiem for a Dream ca sa te convingi. Pe de alta parte, mi-as dori sa vedem si alti villain-i, dat fiind ca au de unde alege. Sau macar sa ne spuna mai multe despre proiect, ca acusi e 5 august 2016.