Unul dintre cele mai dorite roluri dintr-un film Bond este, evident, cel al personajului negativ (pe locul doi am zice ca este cel de Bond girl). 

Printre interpretii celor care vor sa-i faca rau agentului 007 (dar niciodata nu reusesc, de obicei pentru ca incearca sa-l ucida intr-un mod cat mai complicat in loc sa-l impuste, de exemplu) se numara nume mari precum Christopher Lee, Christopher Walken sau Mads Mikkelsen

Se pare ca lor li se adauga acum unul dintre cei mai carismatici (si mai Oscarizati) actori ai momentului, Christoph Waltz.

Waltz, care si-a castigat ambele Oscaruri pentru roluri din filmele lui Tarantino, i s-ar alatura astfel lui Dave Bautista, deja dorit pentru un rol negativ. Din asta putem presupune ca Waltz este mintea criminala iar Bautista, cel care-i duce ordinele la indeplinire, dar oricand poti avea parte de o surpriza (desi probabil nu).

Alaturi de ei, in pelicula vor mai aparea Daniel Craig (evident...), Ralph Fiennes, Lea Seydoux si Ben Whishaw. Bond 24 (care inca nu are un titlu stabilit) va fi regizat de Sam Mendes, care a facut si minunatul Skyfall, si va aparea pe 6 noiembrie 2016.

Si daca v-a trecut prin cap ca Waltz pare sa joace numai roluri negative in ultimul timp (Hans Landa, Cardinalul Richelieu), nu sunteti singurii. 

Din fericire insa, Waltz e indeajuns de talentat incat sa abordeze fiecare rol putin altfel, asa ca rezultatul e mai mereu surprinzator, asa ca ne declaram incantati de posibilitatea de a-l vedea in film. It’s a bingo!