Unul dintre cele mai asteptate filme de fanii Harry Potter este cu siguranta Fantastic Beasts and Where to Find Them

Acesta a fost anuntat ca un spin-off al povestii din Harry Potter, plasat in acelasi univers si cu un alt personaj principal. 

Filmul are la baza o carte bonus lansata de J.K. Rowling in scopuri caritabile. Desigur, cartea apare in Harry Potter ca unul din manualele de la Hogwarts. In ea sunt descrise diverse animale fantastice insa aceasta nu are o poveste de spus. 

Dintr-un interviu cu producatorul David Heyman acordat revistei Collider aflam ca abordarea filmului ca o trilogie nu este sigura si ca cei care lucreaza la proiect il privesc deocamdata ca pe un singur film.

Cinemablend.com reda declaratia lui Heyman: “Facem doar un singur film, dar cred ca s-a vorbit despre trei. Noi il tratam ca pe unul singur.”

O inregistrare a conversatiei poate fi vizionata aici:

Filmarile sunt programate sa inceapa in vara si probabil fanii Harry Potter vor astepta cu sufletul la gura atat filmul cat si hotararea despre subiectul impartirii lui in mai multe parti. 

Cu siguranta insa acesta va strange o mare parte din fanii filmelor precedente care l-au avut drept protagonist pe indragitul vrajitor si cine stie, poate noul erou se va ridica la nivelul faimei precedentului.