Universul Guardians of the Galaxy este la randul sau unul deosebit de captivant. Astfel aflam ca in lumea benzilor desenate, impulsivul Rocket are o partenera de care este indragostit si anume Lylla, care este… o vidra.

James Gunn a raspuns si el unei sesiuni de intrebari pe Facebook in care a avut ocazia sa ne vorbeasca despre iubita lui Rocket. Conform cinemablend.com, Gunn declara:

“Va trebuia sa asteptati si sa vedeti in ceea ce o priveste pe Lylla. Dar voi spune ca sunt de parere ca un raton atras de o vidra este similar cu un om atras de un oposum. Cred ca este foarte important ca Rocket este unul singur, lucru care este sursa tristetii si singuratatii sale. O prietena vidra ar putea duce la o situatie demna de un desen animat.”

Regizorul a mai fost intrebat daca va mai dezvalui o parte din povestea lui Rocket. Acesta a raspuns:

“Am lucrat la acest lucru in totalitate dar nu sunt sigur cand va fi bine sa il prezint. Cred ca este ceva tare. E diferit de benzile desenate.”

Sa speram ca vom continua sa auzim detalii despre Guardians of the Galaxy 2, acest lucru facand mai usoara asteptarea pana la data de lansare din 5 mai 2017.