Se pare ca fanii seriei Alien au motive de bucurie sau cel putin de entuziasm. Conform screenrant.com, Sigourney Weaver este interesata de planurile pentru un film Alien ale lui Neill Blomkamp

Acest a postat cu ceva timp in urma cateva schite care aveau legatura cu filmul pe care acesta il planuieste. Neill Blomkamp a regizat District 9, Elysium dar si Chappie, un SF in care Sigourney va avea un rol secundar.

Actrita si-a exprimat interesul in directia participarii intr-un nou film din seria Alien, dupa ce a vazut postarea si intentia lui Neill Blomkamp. Astfel se pare ca regizorul este pe drumul cel bun in a pune pe picioare proiectul. Weaver a invocat si dorinta publicului de a vedea un final bine pus la punct al quadrilogiei.

In timp ce Prometheus nu a reusit sa aduca elemntul de inedit, desi planul era ca acesta sa explice o mare parte din povestea de background din seria Alien, se pare ca un al cincilea film ar fi tocmai pe placul fanilor. Si ce ar fi un al cincilea film fara locotenentul Ellen Ripley.

Speram ca aceasta continuare a seriei se va materializa cat mai curand. Pana atunci filmul lui Blomkamp, Chappie, in care joaca si Sigourney Weaver poate fi vazut in cinematografele romanesti din 6 martie 2015, distribuit de InterComFilm Romania.

Iata mai jos un interviu realizat de ComingSoon.net despre Alien, si schitele lui Blomkamp care au trezit interesul fanilor si a lui Weaver: