Desi in primul film cu Wolverine l-am vazut pe Wade Wilson (Deadpool) luptandu-se cu protagonistul, acesta arata mai mult ca un experiment genetic monstruos decat ca personajul cu care ne-am obisnuit in benzile desenate. Deadpool din Wolverine nu putea nici macar sa articuleze cuvinte.

Se pare insa ca acum supereroul va avea parte de un film care il va prezenta intr-o lumina mai buna. Cu aceasta ocazie, Ryan Reynolds s-a decis sa ne prezinte designul mastii supereroului. Aceasta seamana foarte mult cu cea din benzile desenate si se pare ca actorul chiar a acceptat sa joace cu fata acoperita tot filmul.

Acesta a postat urmatoarea fotografie cu designul mastii pe Twitter:

 

Postarea este insotita de urmatorul text: “Sepia tone disguises the fact the mask is ballerina pink. It's early. 365 sleeps early. #deadpool #prototypes ”. Acesta s-ar traduce ca: “Tonurile sepia ascund faptul ca masca este roz. Este devreme. 365 de “somnuri” mai devreme.”

Se pare ca masca este doar un prototip, designul acesteia putand suferi inca schimbari. De asemenea actorul ne da un pont cum ca filmul urmeaza sa se lanseze fix intr-un an de la momentul in care acesta a realizat postarea. Data acesteia este 12 februarie.