Un joc al perceptiei si al iubirii, filmul Focus il aduce pe Will Smith in fruntea box office-ului romanesc dupa weekendul de lansare, in urma caruia a inregistrat incasari de 890.843 de lei si 44.812 spectatori.

Filmul care o are in distributie si pe Margot Robbie a avut premiera in cinematografele din tara pe 27 februarie.

Productia Warner Bros. Pictures reda povestea lui Nicky (Will Smith), un maestru al escrocheriilor, pentru care viata devine si mai complicata atunci cand o intalneste pe superba Jess (Margot Robbie), o novice ambitioasa in ale inselaciunii. 

Acesta incepe sa ii destainuie din secretele meseriei, insa atunci cand simte ca i s-au aprins prea tare calcaiele dupa ea, Nicky rupe relatia si dispare fara urma. Trei ani mai tarziu, fosta flama, acum o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, in mijlocul unei curse cu miza mare. In mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si sa-l scoata din joc pe maestrul escroc.

Focus a fost scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa (I Love You, Phillip Morris, Crazy, Stupid, Love). Denise Di Novi este producator, alaturi de Charlie Gogolak si de Stan Wladkowski, care sunt producatori executivi.

Distributia este condusa de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro si Gerald McRaney.

Si in SUA filmul se bucura de succes, strangand in primul weekend 18,6 mil.$, ajungand astfel pe locul 1 in box-office. Bugetul lui a fost de 50 mil.$. 

Focus poate fi urmarit in cinematografele tara din 27 februarie, distribuit de Freeman Entertainment.