Point Break / La limita extrema a produs o perturbare a Fortei weekendul trecut in Romania!

In primul weekend al lui 2016, La limita extrema / Point Break urca direct de la lansare pe primul loc in box office, detronand, astfel, Star Wars: Trezirea Fortei, care a dominat timp de doar doua saptamani clasamentul romanesc!

67.399 spectatori romani au mers la cinema sa vada cel mai spectaculos film al inceputului de an, incasarile rezultate fiind de 1.502.326 lei (aprox. 362.880 $).

Point Break este un thriller de actiune plin de adrenalina, in care un tanar agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltreaza intr-un grup de sportivi de elita mereu in cautarea de senzatii tari, condus de Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga daca suspiciunile legate de implicarea acestora intr-o serie de infractiuni executate in maniera extrema si neobisnuita sunt reale.

Point Break are unele din cele mai temerare scene de sport extrem vazute vreodata in vreun film de fictiune. Acestea sunt executate de unii din cei mai bun sportivi din lume din big-wave surfing, wingsuit flying, sheer-face snowboarding, free rock climbing, si high-speed motorcycling.

Regizorul Ericson Core s-a remarcat in special ca director de imagine pentru filme precum Invincible, The Fast and the Furious si Payback, a fost, de asemenea, director de imagine si pentru Point Break, versiunea din 1991.

Point Break e inspirat de filmul-cult cu acelasi nume din 1991, cu Patrick Swayze si Keanu Reeves

Point Break / La limita extrema este adus in Romania de Ro Image 2000 si Prorom.