Marlon Wayans revine pe marile ecrane din 29 ianuarie cu parodia Fifty Shades of Black, o referire evidenta la succesul de anul trecut Fifty Shades of Grey

Open Road Films a lansat deja trailerul si posterul oficial al comediei care este foarte posibil sa aiba un mare succes!

Distributia filmului ii include pe Kali Hawk, Mike Epps, Andrew Bachelor, Affion Crockett, Jane Seymour, Fred Willard si Florence Henderson.

In rolul principal, si co-scenarist este Marlon Wayans. El nu este strain de teritoriul comediilor cu referinte la alte filme celebre.

Pana acum nu exista vreun gen pe care Wayans sa nu-l fi luat peste picior. A parodiat genul horror (in A Haunted House si Scary Movie), filmele cu dansuri (Dance Flick) si filmele cu gasti (Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood). 

De data aceasta face din nou echipa cu scenaristul Rick Alvarez si regizorul Michael Tiddes, cu care a mai colaborat la A Haunted House si A Haunted House 2.

Cincizeci de umbre ale lui Black / Fifty Shades of Black va avea premiera pe 29 ianuarie 2016, distribuit de Ro Image si Prorom.

Iata trailerul filmului: