Pro Video lanseaza noua animatie Disney / Pixar Bunul Dinozaur / The Good Dinosaur in format DVD. 

Filmul va fi disponibil din 29 martie in toate magazinele de specialitate si marile centre comerciale din tara la pretul recomandat de 52.9 lei.

Bunul Dinozaur / The Good Dinosaur este o poveste amuzanta si interesanta care il are in centrul pe Arlo, un Apatosaur foarte energetic si cu inima mare. Dupa o serie de evenimente nefericite Arlo este nevoit sa-si paraseasca familia si sa-si croiasca singur drum in lume. 

Pe durata calatoriei el isi va face un prieten neobisnuit, in persoana unui om si impreuna cei doi vor trece printr-o serie de aventuri misterioase ce ii va face sa descopere puterea de a-si infrunta propriile temerile si de a merge mai departe.

Bonus: Fiecare DVD are inserat un voucher de acces gratuit Dino Park Rasnov, la unul unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se intinde pe o suprafata totala de 1,4 hectare.

Pro Video este unul dintre cei mai importanti distribuitori de home entertainment de pe piata romaneasca, avand ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format Blu-ray 3d, Blu-ray si DVD.