Lantul de multiplex-uri prezent de trei ani pe piata cinematografica din Romania isi anunta rebrandingul. 

Compania isi schimba numele si identitatea vizuala, dar pastreaza calitatea serviciilor si aceleasi preturi.

Incepand de astazi, Cine Grand Romania devine Cine Globe Romania. Rebrandingul ajuta compania sa transmita mai bine strategia internationala de extindere, iar Romania se numara printre primele tari care se bucura de aceasta schimbare.

Noua identitate a brandului reprezinta un element important al strategiei internationale de extindere si dezvoltare. 

Cine Globe are un logo si o comunicare vizuala noi, dar ofera clientilor sai aceleasi servicii de calitate, la preturi la fel de accesibile.

„Cine Globe este brandul prin care ne dorim sa exprimam cat mai bine obiectivele pe care compania noastra le are la nivel international: de a le oferi clientilor nostri cele mai bune servicii intr-un mediu elegant si relaxant, oriunde in lume. 

Suntem prezenti pe 3 continente (America de Nord, Europa si Asia) si ne-am dorit ca si brandul sa reprezinte acest lucru si sa se alinieze misiunii si valorilor pe care le promovam. 

Rebrandingul in Cine Globe este menit sa intareasca increderea clientilor nostri ca beneficiaza de servicii de inalta calitate, demne de un brand international”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Cine Globe Romania se pregateste de inca doua lansari: Cine Globe Sibiu si Cine Globe Suceava. Lantul de cinematografe continua dezvoltarea si la nivel international, anul trecut a inaugurat un nou multiplex in SUA, iar anul acesta continua abordarea altor piete din Europa. 

Toate acestea confirma faptul ca brandul Cine Globe este o alegere potrivita pentru o companie de ale carei servicii se bucura oameni din toate colturile lumii. 

Despre Cine Globe:

Cine Globe este un lant international de multiplex-uri, o retea fondata de un grup de profesionisti cu zeci de ani experienta in domeniile administratiei si proiectiei cinematografice. 

Pe langa locatiile deschise in Europa (Romania si Bulgaria), compania are multiplex-uri si in Statele Unite, China si India. Totodata, compania este in curs de a-si consolida prezenta pe pietele din India, Bulgaria, Romania, China si America de Nord.