Astazi a fost lansat un nou trailer si posterul final la Bridget Jones insarcinata / Bridget Jones’s Baby.

Renée Zellweger si Colin Firth, alaturi de Patrick Dempsey, sunt protagonistii din Bridget Jones insarcinata, continuarea seriei de comedii romantice cu burlacita preferata a intregului mapamond.

Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o gaseste pe indragita eroina creata de scriitoarea Helen Fielding… insarcinata.

Dupa ce s-a despartit de Mark Darcy (Colin Firth), Bridget Jones (Renee Zellweger) nu a trait tocmai un final de poveste. 

Acum are 40 si ceva de ani, si e din nou singura, asa ca se decide sa se concentreze pe jobul sau de producator de stiri, si se inconjoara de prieteni vechi, dar si noi. Pentru prima data in viata ei, Bridget simte ca are totul sub control, asa ca ce ar putea sa mearga prost?

Insa in viata ei isi face aparitia un american fermecator, Jack (Patrick Dempsey), pretendent care e tot ce dl. Darcy nu a putut sa fie. Printr-o intorsatura neasteptata a sortii, Bridget se trezeste ca e gravida, dar are o dilema, caci nu poate fi decât pe jumatate sigura de identitatea tatalui copilului.

Nou-venita in distributia celui de-al treilea capitol al seriei este Emma Thompson, iar producatori sunt Tim Bevan si Eric Fellner, de la Working Title Films, alaturi de Debra Hayward.

Ro Image va lansa in Romania Bridget Jones insarcinata / Bridget Jones’s Baby pe 16 septembrie 2016.