Esti pasionat de comedii? Se anunta portii duble de ras in salile de cinema, datorita numeroaselor comedii care pot fi urmarite in aceasta perioada. 

Ghostbusters / Vanatorii de fantome, Mike and Dave Need Wedding Dates / Partenere pentru Mike si Dave, Bad Moms / Mame bune si nebune, The Secret Life of Pets / Singuri acasa, Sausage Party / Petrecerea carnatilor, War Dogs: Tipii cu arme sau Nine Lives / Noua vieti sunt cateva dintre filmele care te vor binedispune si care iti vor aduce numeroase premii in luna august la Cinema City.

Pentru al saselea an consecutiv, Cinema City a lansat campania de vara care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, tuturor celor care iubesc filmele si merg la cinema in luna august, in toate cele 23 de locatii din tara.

Sapte motive in plus sa mergi la cinema:

1. Cei mai amuzanti actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones si Chris Hemsworth, se reunesc pentru a lupta impotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul. Aduna-ti prietenii si urmariti aventura personajelor amuzante din Ghostbusters / Vanatorii de fantome.

2. Fratii petrecareti Mike si Dave se vad nevoiti sa isi gaseasca doua partenere perfecte pentru nunta surorii lor din Hawaii, insa dau peste doua fete mai salbatice decat ei doi la un loc. Urmareste-le escapada nebuna in Mike and Dave Need Wedding Dates / Partenere pentru Mike si Dave.

3. Mila Kunis, Kristen Bell si Kathryn Hahn sunt trei mame suprasolicitate si subapreciate care se hotarasc sa renunte la prejudecati, in favoarea distractiei. Distreaza-te si tu alaturi de ele, in Bad Moms / Mame bune si nebune.

4. Max, animalul de companie perfect, duce o viața idilica pana cand stapanii aduc acasa un alt caine, iar viata lui Max este intoarsa cu susul in jos. Descopera ce fac animalele de companie cand raman singure acasa in filmul de animatie The Secret Life of Pets / Singuri acasa

5. Primul film de animatie pentru adulti ne arata ce li se intampla produselor alimentare dupa ce parasesc rafturile magazinelor. Urmareste-le incercarea de a evada din bucatarie in comedia Sausage Party  / Petrecerea carnatilor.

6. Doi prieteni din Miami descopera o idee de afacere profitabila si ajung sa liciteze pentru contracte cu armata americana, iar lucrurile scapa de sub control cand cei doi incep sa faca afaceri cu armata din Afganistan in War Dogs: Tipii cu arme.

7. Un om de afaceri de succes se trezeste prins in corpul pisicii cumparate cadou pentru aniversarea fiicei sale. Descopera cum se va transforma afaceristul fara sentimente in Nine Lives / Noua vieti.

Astfel, pana pe 31 august, fiecare bilet la film vine si cu un premiu instant, garantat, in orice cinematograf Cinema City din Romania. 

Premiile constau in bilete gratuite, meniuri si bauturi racoritoare, dulciuri si multe altele. 

Totii participantii se pot inscrie si la tragerea la sorti pentru marile premii ale verii: o masina Toyota Aygo, o excursie in Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour in valoare de 500 de euro. 

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. 

Compania are multiplexuri in 16 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

In total, Cinema City opereaza 23 de multiplexuri, cu 211 sali si 38.820 de locuri. Cineworld Group este prezent in 9 tari, detinand 218 multiplexuri cu 2.020 de sali, dintre care 29 IMAX si 15 sali 4DX. 

Primul cinematograf al companiei a fost deschis in 1930 in Haifa, Israel, compania extinzandu-se in Europa Centrala  in 1997, si intrand in Romania in 2007.