Cunoscuta cantareata Lidia Buble este pregatita sa deschida un nou capitol in cariera sa.

Ea va debuta in dublajul de film animat din 23 septembrie, cand fanii o vor putea auzi in interpretarea personajului Sarah din noua aventura animata Berzele / Storks.

Despre prima sa experienta in studioul de inregistrari, ocazionata de aceasta data de un rol de dublaj, Lidia Buble declara: 

“A fost foarte frumos! Imi place sa redescopar o alta latura de-a mea, cu atat mai mult cu cat nu am stiut ca pot sa fac asta.  Mi se pare de-a dreptul minunat personajul meu, acela de mamica foarte cool. Mi se potriveste perfect. Cred ca asa voi fi si eu. Imi plac enorm copiii si cred ca voi avea multi. Cel putin patru copii imi doresc, iar daca o sa fie mai multi vor fi bineveniti.”, a concluzionat artista.

Una dintre cele mai asteptate animatii ale anului, Berzele va fi disponibila in cinematografele din toata tara si in versiunea dublata in limba romana.

Berzele aduc bebelusii la parinti… sau cel putin asa faceau. Acum livreaza colete pentru compania globala Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barza din companie, urmeaza sa fie promovat cand, din greseala, activeaza masina de facut bebelusi aducand pe lume o fetita absolut adorabila. 

Disperat sa livreze mica minune inainte sa afle seful de eroare, Junior pleaca intr-o expeditie neautorizata alaturi de prietena sa Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor.

Calatoria initiatica nu va duce doar la intregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze sa revina la adevarata lor misiune pe Pamant.

Personajul dublat de Lidia Buble primeste in limba engleza vocea lui Jennifer Aniston. 

Tot in versiunea in limba engleza ii putem auzi pe: Andy SambergKatie Crown, Kelsey Grammer, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele si Danny Trejo.

Regizat de Nicholas Stoller (Neighbors, Forgetting Sarah Marshall si scenarist al filmului The Muppets) si de catre nomnalizatul la Premiile Oscar, Doug Sweetland (scurt-metrajul animat Presto si supervisor de animatie la Cars), dupa un scenariu semnat de Stoller.

O productie Warner Bros. Pictures, filmul de animatie Berzele / Storks are premiera pe marile ecrane din 23 septembrie 2016.

Imagini cu Lidia Buble din studioul de inregistrari pot fi vazute mai jos: