În aceasta săptămână, vă invităm la o noua ediţie a emisiunii noastre de cultură cinematografică, unde îl avem ca invitat pe cineastul Victor Canache.

Actor, regizor, cascador și, în general, bun la toate când vine vorba de filme, Victor Canache s-a "antrenat" în industria cinematografică din Statele Unite și s-a întors în România ca să pună în practică tot ceea ce a învățat acolo.

Așa a apărut Capra cu trei iezi, primul său lung metraj, o adaptare mai altfel a celebrei povești-basm scrisă de Ion Creangă.

Capra cu trei iezi, cu Maia Morgenstern și Marius Bodochi în rolurile principale, este un thriller / horror care sapă în psihologia umană și readuce în actualitate, sub o altă optică, o poveste extrem de populară.

Capra cu trei iezi a câștigat Premiul Publicului la Festivalul Internațional de Film Transilvania, în iunie 2022 și poate fi văzut la cinema din acest weekend.

În episodul 13 de CineFAN.podcast, Victor ne-a povestit cum a ajuns de la Târgoviște la Los Angeles și, apoi, în lumea mare a filmului. Ușor n-a fost, după cum chiar el ne-a mărturisit.

Emanuel Lăzărescu și Cristi Dumitrescu te invită să vizionezi mai jos noul episod: