Invitatul de 12, cu Cosmin Cernat, NEWSTIME, grupajul informativ prezentat de Radu Andrei Tudor, seriale TV de succes, acoperind o gamă variată de preferinţe, şi cel de-al optulea sezon Bravo, ai stil!, printre atracţiile Kanal D2.

Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media International, se pregăteşte să emită începând din 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu ediţia specială Bravo, ai stil!, ce dă startul noului sezon al show-ului.

În ziua lansării postului, pe 2 aprilie, prima ediţie a noului sezon Bravo, ai stil! va putea fi urmarită de fanii show-ului inspirational, de la ora 19:00, urmând ca emisiunea sa fie difuzată de luni până vineri, de la aceeaşi oră.  

Imediat dupa Bravo, ai stil, pe 2 aprilie, Radu Andrei Tudor va veni în faţa românilor cu prima ediţie NEWSTIME, urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni pâna vineri, de la 21:00.

Primul episod din Familia Borgia va fi difuzat chiar în ziua lansării Kanal D, duminică, 2 aprilie, de la 22:00, urmând ca această producţie să poată fi urmarită în fiecare luni şi marţi, de la aceeaşi oră.

Pe 2 aprilie, de la ora 23:00, imediat după primul episod Familia Borgia, publicul se va bucura de un lung metraj, Selma -  o producţie de Oscar, cu Tim Roth şi David Oyelowo

Kanal D2 este o staţie generalistă, cu o ofertă variată de programe, menite să vină în întâmpinarea unui public avid de entertainment de calitate şi de informaţie relevantă, aşadar cei din faţa micilor ecrane sunt invitaţi apoi, după ziua lansării, incepand de luni, 3 aprilie, să urmarească productiile noii statii TV. 

Premieră: Cosmin Cernat, simultan pe TV şi radio

O noutate pentru telespectori, odată cu lansarea Kanal D2, este cuprinderea în grila postului a emisiunii Invitatul de 12, prezentată de Cosmin Cernat, editii fresh ale producţiei de pe Radio Impuls urmând să fie difuzată simultan pe undele radio şi pe TV, la Kanal D2, în fiecare duminică, de la 12:00.  Emisiunea este un talk show relaxat, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră, o discuţie ce poartă amprenta inconfundabilă a realizatorului şi prezentatorului ei, Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat Invitatul de 12 Kanal D2

Trei tronsoane de seriale, o paletă ce se regăseşte în grila Kanal D2, vor raspunde celor mai diferite preferinţe - Cinemondo (o şelectie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la 15:00), cel dedicat serialelor turcesti (de la 18:00), şi Club 22 (de la 22:00, cu o selectie de poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalitatilor istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale).

Pe tronsonul Cinemondo, Yanxi, Palatul Suspinelor va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15:00, iar Drumul Tăcerii, în fiecare joi şi vineri, de la 15:00.

De luni până duminică, de la 18:00, serialul turcesc Instinct de mamă îi va cuceri pe telespectatori cu povestea tulburătoare a mamei aflate în căutarea fetiţei sale.

Pe tronsonul Club 22, de luni până joi, de la 22:00, telespectatorii vor putea urmări trei seriale de top: Familia Borgia, în fiecare luni şi marţi, Gomora, în fiecare miercuri, şi Sisi, în fiecare joi.

NEWSTIME, grupajul informativ al Kanal D2, prezentat de Radu Andrei Tudor, le va aduce telespectatorilor cele mai proaspete şi importante informatii din agenda publică, în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 21:00, imediat dupa show-ul Bravo, ai stil!.

Noi sezoane ale emisiunilor care au înregistrat succes pe canalul de YouTube theXclusive vor putea fi urmărite de vineri până duminică, de la 22:00, după cum urmează: Duet cu Alexandra, din 7 aprilie, în fiecare vineri, Detectorul de minciuni, din 8 aprilie, în fiecare sâmbătă, şi În oglindă, din 9 aprilie, în fiecare duminică.

Nostalgicii vor putea urmări, la Kanal D2 , producţii care s-au bucurat de un succes uriaş pe Kanal D, fie că este vorba de seriale turceşti sau seriale româneşti de comedie

Fanii producţiilor turceşti se vor bucura de reîntâlnirea cu personajele din Hercai, povestea unei tinere care luptă pentru dragostea ei, în ciuda tuturor obstacolelor. Producţia va putea fi urmarită de luni până duminică, de la ora 16:00.

Serialul Moldovenii, “precum şi o selecţie cu cele mai bune momente ale serialului Vacanta Mare vor face, de asemenea, parte din grila Kanal D2.

Vă invitam sa urmăriţi spectacolul televiziunii, la Kanal D2, noua statie TV care va intra în viaţa românilor, din 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu lansarea noului sezon Bravo, ai stil!.