În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul, regizorul, scenaristul şi producătorul Tedy Necula.

Tedy Necula e convins că Dumnezeu l-a trimis pe regizorul Radu Gabrea să-i ofere rolul principal din Noro, în 2002.Rol care l-a dus mai aproape de lumea filmului și l-a ajutat să meargă mereu mai departe.

În ciuda problemelor de sănătate, a prejudecăților și a vieții însăși, care i-a tot pus piedică. Azi, Tedy se poate lăuda că a realizat reclame, documentare, filme de ficțiune și că le inspiră oamenilor dorința de a reuși. Despre toate ne-a vorbit deschis și cu umor în cel mai nou episod CineFAN.podcast.

Filmul Mai departe, aflat în regia lui Tedy Necula, poate fi vizionat din 27 octombrie în cinematografele din toată țara. Cu o poveste captivantă și un mesaj motivațional puternic, acest film își propune să atingă inimile a peste un milion de spectatori, care să primească cu brațele deschise această sursă de inspirație.

Mai departe este o poveste inspirațională despre reziliență și determinare. Sub regia lui Tedy Necula, filmul prezintă povestea reală a lui George Baltă, un sportiv practicant de rugby care rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul unui meci. Totuși, așa cum viața ne arată de fiecare dată, când reușim să ne scoatem ambiția la lumină, putem să transformăm orice situație în favoarea noastră. Îndrăznind să viseze „mai departe”, George Baltă reușește să se reinventeze ca maratonist în scaun rulant și speaker motivațional.

Un episod inspirațional, așa cum e și Tedy în viața de zi cu zi.