În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Silviu Mircescu.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

Silviu Mircescu spune că îi datorează enorm directoarei din școala generală, care l-a descoperit și l-a pus pe drumul cel bun, al actoriei. Un drum dinspre Pucioasa natală, deloc bătătorit.

Dar puterea de depăși orice obstacol prin muncă și talentul le-a avut mereu cu el. Și asta i-a adus mult în viață. Și multe.. zeci de roluri în teatru și film. Pe care le abordează mereu cu seriozitate. Indiferent că vorbim de "sfânta scenă" sau de seriale TV ca Vlad și Clanul.

Ori filme precum Băieți Deștepți și, cel mai recent, Visul, regizat de Cătălin Saizescu.

Visul urmărește încercarea lui Alex (Vlad Logigan), un actor de provincie, de a pune în scenă piesa meșterilor din „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare cu un grup de deținuți dintr-un penitenciar, în timp ce munca la teatrul la care lucrează e umbrită de pretențiile unui regizor absurd (George Ivașcu), iar relația cu iubita lui Carmen (Georgiana Saizescu) e în declin.

Din 7 decembrie vor avea loc o serie de proiecții speciale cu Visul în prezența echipei în 10 orașe.

  • Publicul din Cluj-Napoca este invitat pe 7 decembrie, la Cinema City Iulius Mall, de la ora 18:30.
  • Două proiecții speciale vor avea loc la Brașov, pe 8 decembrie: la Cinema City AFI de la ora 18:30 și la Cinema One, de la ora 19:00.
  • Întâlnirea cu publicul de la Sibiu va avea loc pe 9 decembrie, de la 18:30.
  • Pe 10 decembrie, la cinema Timiș, publicul din Timișoara este invitat la film de la ora 19:00.
  • Cinema VIP Electroputere Mall găzduiește proiecția din 12 decembrie 2023, ora 18:30, de la Craiova.
  • La Cinema City VIVO! din Pitești, spectatorii se vor putea întâlni cu o parte din echipa filmului pe 13 decembrie 2023, ora 18:30.
  • Caravana VISUL ajunge la Iași, orașul natal al actorului Vlad Logigan, pe 14 decembrie, la Cinema City Iulius Mall, ora 18:30.
  • Proiecția specială de la Cinema City VIVO! Constanța va avea loc pe 16 decembrie, de la 18:30.
  • Pe 17 decembrie, la 18:30, e programată întâlnirea cu publicul bihorean, la Oradea Palace Lotus Center.
  • Seria proiecțiilor speciale se încheie la Ploiești, pe 19 decembrie 2023, de la ora 18:30, la Cinema City Shopping City Ploiești.

Emoție și povești de film, în noul episod CineFAN.podcast.