Noul film de animație Disney Vaiana 2 / Moana 2, promite să fie o experiență incredibilă pentru spectatori.

Acesta va purta publicul într-o călătorie extraordinară, alături de personajele deja îndrăgite, Vaiana și Maui, dar și de o echipă complet nouă de aventurieri marini. Lansarea este programată pentru luna noiembrie 2024.

După ce primește un apel neașteptat de la strămoșii ei, Vaiana se află în fața unei misiuni epice: navigarea către mările îndepărtate ale Oceanei, pentru a explora apele periculoase și de mult pierdute. Așa începe o aventură fără precedent!

Bob Iger, Directorul Executiv al companiei Walt Disney, a anunțat că filmul Vaiana 2, continuarea lungmetrajului animat din 2016, nominalizat la Premiile Oscar, va fi lansat în cinematografe în 2024.

„Vaiana continuă să fie o franciză extrem de populară", a declarat Iger. „Așteptăm cu nerăbdare să continuăm povestea eroinei și a lui Maui, odată cu lansarea filmului Vaiana 2, în cinematografe din noiembrie."

Regizat de Dave Derrick Jr., și cu muzica semnată de laureatele premiului Grammy, Abigail Barlow și Emily Bear, împreună cu nominalizatul la premiul Grammy, Opetaia Foa'i, și câștigătorul a trei premii Grammy, Mark Mancina, Vaiana 2 va avea premiera în cinematografe pe 27 noiembrie 2024.

Filmul este produs de Walt Disney Animation Studios și distribuit în România de Forum Film.