În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Denis Hanganu.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

"Perseverență" e cuvântul pe care l-a ales ca motto și pe care l-a transformat în mod de viață. Perseverența asta l-a dus de la Râșești în Clanul sau Sacrificiul, seriale urmărite de milioane de oameni, dar și de la Casa de Cultură din Huși pe scena Teatrului Național din București.

Cu siguranță, despre Denis Hanganu o să vorbim tot mai des de acum încolo. Ne-a convins prin proiectele în care l-am văzut dar și în primul episod al sezonului 4 de CineFAN.podcast.