În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe actorul Vlad Baba.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

Și-a început cariera în televiziune, unde a prezentat mai multe emisiuni, la posturi locale și naționale. În paralel, a organizat evenimente și s-a pregătit pentru actorie. A avut roluri în filme și seriale de succes pentru publicul tânăr: Lara, Aribelle și Mâna Destinului, 6ase și Frica.

Iar acum lansează în cinema Mașa și Cele 6ase Umbre. Cel mai recent episod de CineFAN.podcast este despre ieșeanul Vlad Baba și povestea lui de viață și film.

Vezi episodul mai jos: