Bucuresti Non Stop este un film de lung metraj ce ilustreaza povestea unui cartier din Bucuresti.

Mai exact, filmul este o noapte din viata unui magazin non-stop aflat intr-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povesti diferite legate intre ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca baiatul de la non-stop, interpretat de Gheorghe Ifrim.

Cu o distributie de exceptie si actori consacrati in cinematografia romaneasca precum Ion Besoiu, Dorina Lazar, Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguta, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu si Dan Bordeianu, filmul isi doreste sa transmita povestea unor oameni normali in situatii exceptionale.

Iesite din comun, toate cele patru povesti nu fac decat sa radiografieze un microclimat din orasul in care traim. Este un film despre dragoste, generozitate, ura, gelozie, util si inutil, viata, moarte, cu fapte bune si rele, fara finalitate dar si cu umor si cu tandrete, escaland ridicolul unor intamplari si situatii penibile dintr-o singura noapte.

Filmarile la Bucuresti Non Stop au inceput in data de 17 iunie si se vor incheia in ziua de 9 iulie.

Director de imagine este Liviu Pojoni Junior, sunetul Cristian Tarnovetchi, scenografia Alina Pentac, costume Luminita Mihai, make-up Ana Andrei, regia si scenariul sunt semnate Dan Chisu.

Filmul este produs de DaKINO Productions, co-producator Watch Me Productions, producatori asociati Stop Film si Diud Film.

Regizor, scriitor si producator, Dan Chisu este la al cel de-al cincilea lung metraj al carierei sale. dupa deja cunoscutele filme WebSiteStory (2010), Ursul (2011), Si caii sunt verzi pe pereti (2012) si Deja Vu (2013).