DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună. Filme romantice de vară difuzate de luni până vineri, de la 20:00 și de dimineață până seara în weekend, din 24 mai.

Începând din luna mai DIVA va captiva publicul cu o nouă serie de filme romantice, care promite să aducă 31 de zile de vară petrecute în peisaje exotice precum Polinezia Franceză, Scoția și Hawaii. Filmele de dragoste sunt programate de luni până vineri, de la ora 20:00 și de dimineață până seara în weekend, în intervalul 24 mai – 23 iunie.

31 de zile de vară include următoarele titluri:

Filme difuzate în luna mai:

  • 24 mai, ora 20:00 – Echipa câștigătoare / A Winning Team (2023). Filmul este difuzat în premieră pe post și spune povestea unei jucătoare de fotbal, Emily (Nadia Hatta), care face echipă cu un relaxat antrenor Ian (Kristoffer Polaha), pentru a ajuta echipa nepoatei ei să ajungă pe culmile sportului cu balonul rotund.
  • 25 mai, ora 20:00 – Jocul dragostei / Game of Love (2023). O nouă premieră la DIVA, filmul spune povestea lui Audrey (Kimberley Sustad) și Matthew (Brooks Darnell), care trebuie să creeze împreună un joc cu accente romantice.
  • 26 mai, ora 20:00 – Dragoste în Santorini / Love’s Greek to Me (2023). Ilana (Torrey DeVitto) și iubitul ei grec, Mike (Yannis Tsimitselis), merg în Santorini la o nuntă. La fața locului, Ilana e cerută de soție, iar viitoarea ei soacră preia rapid controlul situației. Filmul este difuzat în premieră la DIVA.
  • 27 mai, ora 20:00 – În inima Texasului / A Feeling of Home (2019). Antreprenoarea Abby (Jonna Walsh) încearcă să ascundă faptul că e originară din Texas, dar planurile îi sunt date peste cap de revenirea acasă și revederea iubitului ei din liceu, Ryan (Nathan Parsons).
  • 28 mai, ora 20:00 – Cum să spargi gheața / Fashionably Yours (2020). Lauren (Kat Graham) decide să renunțe la viața la oraș pentru a reveni acasă, în Seattle. Aici, Rob (Kendrick Sampson), cel care o ajută cu mutatul, își propune să o ajute să descopere atuurile orașului.
  • 29 mai, ora 20:00 – Romanță pe râu / Riverfront Romance (2021). Cara (Tammy Gillis) își folosește economiile pentru a cumpăra o casă pe malul unui râu. Dar descoperă că în zonă se va construi un baraj, iar inginerul Riley (Morgan David Jones) ar putea fi singurul care poate să o ajute.
  • 30 mai, ora 20:00 – Cascadele iubirii / Chasing Waterfalls (2020). Amy (Cindy Busby) ar vrea să devină fotograf, așa că pleacă în zona Lacurilor Pinewood pentru a fotografia o serie de cascade. Aici se îndrăgostește de Mark (Christopher Russell), un ghid local.
  • 31 mai, ora 20:00 – Dragoste identică / Identical Love (2021). Medicul Charlotte Hudson (Shae Robins) face voluntariat în străinătate unde îl cunoaște pe fratele geamăn al fostului ei logodnic (Mason D. Davis). Filmul este premieră la DIVA.

31 de zile de vara landscape

Filme difuzate în luna iunie:

  • 1 iunie – Domnul Perfect / Mr. Right (2023). Charlotte (Sierra Reid) scrie un editorial online despre iubire, dar nu crede în jumătatea perfectă. Nici măcar când se îndrăgostește de Liam (Tanner Gillman), un barista care îi este prieten.
  • 2 iunie – Pețitoarea / Ms. Match (2023). Athena (Anja Savcic) se mută la Los Angeles, unde lucrează pentru o companie de dating. Însă locul de muncă îi dă viața personală peste cap.
  • 3 iunie – Aloha cu dragoste / Aloha with Love (2022). Arhitecta Gemma (Tiffany Smith) zboară în Hawaii pentru a renova casa mătușii ei, cu ajutorul constructorului Ben (Trevor Donovan).
  • 4 iunie – O vară de vis / Summer of Dreams (2016). O vedetă de muzică pop (Debbie Gibson) e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.
  • 5 iunie – Două bilete spre paradis / Two Tickets to Paradise (2022). Părăsiți amândoi de viitorii lor parteneri, Hannah (Ashley Williams) și Josh (Ryan Paevey) tot dau unul peste altul până ce ajung să petreacă luna de miere în același hotel.
  • 6 iunie – Unde mă poartă inima / Sweet Carolina (2021). După ce a moștenit pe neașteptate tutela nepoatei și a nepotului ei, Josie (Lacey Chabert) se întoarce acasă, unde o veche iubire îi trezește interesul.
  • 7 iunie – Criza dragostei de mijloc / Mid-Love Crisis (2022). Mindy (Teri Hatcher) va împlini 50 de ani și marchează momentul printr-un weekend extins, alături de fostul ei soț (Brian Markinson) și fostul ei iubit (James Tupper).
  • 8 iunie – Pașaport pentru dragoste / Passport to Love (2024). Nicole (Shae Robins) are un blog de călătorie de succes, iar în cea mai nouă destinație – Polinezia Franceză – îl cunoaște pe Kade (Mason D. Davis). Amândoi au închiriat aceeași casă de vacanță...
  • 9 iunie – Dragoste în Tahiti / Love in Tahiti (2023). Brielle (Lary Muller) face scuba diving și găsește mereu obiecte pierdute pe care le înapoiază proprietarilor. Ultima ei descoperire? Un inel pierdut de Marcus (Oran Stainbrook).
  • 10 iunie – Fiul brutarului / The Baker’s Son (2021). Matt (Brant Daugherty) a știe să facă o pâine foarte bună. Când începe să nu-i mai iasă aluatul la fel, localnicii suspectează că are probleme de natură sentimentală.
  • 11 iunie – Scrisori de dragoste Sincerely, Yours, Truly (2020). Când Hayley (Natalie Hall) găsește un pachet misterios cu scrisori și un inel de logodnă, marcând astfel începutul unei corespondențe anonime cu repercusiuni romantice.
  • 12 iunie – Dragoste pe mare / Love at Sea (2018). Organizatorul de evenimente Olivia (Alexa PenaVega) e încântată că poate organiza o croazieră de lux, însă dă peste un director de croazieră începător (Carlos PenaVega), care vine cu propriile idei.
  • 13 iunie – Îndrăgostiți la Roma / Rome in Love (2019). O actriță (Italia Ricci) primește un rol în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american (Peter Porte) care scrie o biografie.
  • 14 iunie – Dragoste în Aruba / Love in Aruba (2021). Connor (David McConnell) o angajează pe învățătoarea Amber (Sashleigha Hightower) ca bonă pentru fetița lui pentru a fi supravegheată în perioda în care el lucrează în Aruba.
  • 15 iunie – Mai pune iubire / Just Add Love (2022). April (Laura Mitchell) trebuie să-și rescrie cartea de rețete sănătoase și caută inspirația în Toscana. Aici, chef Roberto (Brad Johnson) o ajută să guste savoarea vieții.
  • 16 iunie – Vise îngropate / Digging Up Love (2023). Doi foști iubiți (Arielle Kebbel și Zach Roerig) se revăd pe un șantier archeologic. Evident, întâlnirea lor nu va scoate la iveală doar fosile...
  • 17 iunie – Chiar în fața mea / Right in Front of Me (2021). Carly (Janel Parrish) primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate, dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick (Marco Grazzini), o ajută cu un sfat.
  • 18 iunie – Dragoste la South Beach / South Beach Love (2021). În tinerețe, Sara (Taylor Cole) și Tony (William Levy)  aveau planuri să conducă un restaurant împreună. Dar s-au separat doar pentru a se regăsi, ani mai târziu, rivali culinari.
  • 19 iunie – Apartament pentru doi / Flip That Romance (2019). Rivalii Jules (Julie Gonzalo) și Lance (Tyler Hynes) renovează împreună un duplex și reaprind sentimente vechi.
  • 20 iunie – Capsula timpului / Romancing the Birthday Girl (2021). Taylor (Emilie Ullerup) deschide o capsulă a timpului în care găsește 6 plicuri de la mama ei decedată. Cu ajutorul lor își deschide mintea și sufletul pentru a găsi dragostea.
  • 21 iunie – În căutarea iubirii / Quest for Love (2022). Mackenzie (Eva Hamilton) pleacă în Costa Rica, cu prietenul ei cel mai bun, Ethan (Jake Stormoen). La fața locului, Ethan își dă seama că ar trebui să fie mai mult decât prieteni.
  • 22 iunie – Dragoste pe drum / Road Trip Romance (2022). O serie de obstacole o tot împiedică pe Margo (Natalie Hall) să ajungă la nunta surorii ei. Așa ajunge să facă drumul alături de rivalul ei din liceu, Alden (Corey Sevier).
  • 23 iunie – Amintiri regăsite / Lost In Love (2023). Doi turiști (Sara Fletcher și Nick Ferry) pierd autobuzul într-o excursie în Turcia, apoi încearcă împreună să se întoarcă la Istanbul.

Cele 31 de zile de vară debutează pe 24 mai la DIVA cu filme romantice de luni până vineri de la 20:00 și toată ziua în weekend. Pregătiți-vă pentru o vară plină de iubire doar cu DIVA!

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/     

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.


Din aceeasi categorie...

2.8 milioane de telespectatori au trăit la intensitate maximă victoria Generației de Suflet a României!

2.8 milioane de telespectatori au trăit la intensitate maximă victoria Generației de Suflet a României!

Am visat, am sperat și am strigat! Un moment așteptat de ani de zile de către toți microbiștii.

Cinemaraton se extinde: televiziunea dedicată filmului românesc se lansează și în Republica Moldova

Cinemaraton se extinde: televiziunea dedicată filmului românesc se lansează și în Republica Moldova

Cinemaraton, televiziunea dedicată filmului românesc din portofoliul Grupului Clever, și-a anunțat lansarea în Republica Moldova.  

Duminici ștrengare - un nou serial de animație pe Cartoonito

Duminici ștrengare - un nou serial de animație pe Cartoonito

Duminici ștrengare / Silly Sundays va avea premiera pe 17 iunie, la Cartoonito România.

Mâine seară, la Kanal D, Marea Finală Insula de 1 milion!

Mâine seară, la Kanal D, Marea Finală Insula de 1 milion!

Reality show-ul de aventură Insula de 1 milion ajunge la final mâine seară! Au mai rămas în competitie șase concurenti din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe Insula de 1 milion.

Video: Încă 2.0 lozuri va fi disponibil pe SkyShowtime din 7 iunie

Video: Încă 2.0 lozuri va fi disponibil pe SkyShowtime din 7 iunie

Mai multe filme românești de succes, inclusiv Două Lozuri și continuarea sa – Încă 2.0 Lozuri, vor fi difuzate pe SkyShowtime din 7 iunie. ...

Din 10 iunie, filmul În inima Naționalei este disponibil, în exclusivitate, pe Voyo

Din 10 iunie, filmul În inima Naționalei este disponibil, în exclusivitate, pe Voyo

O călătorie unică în culisele echipei naționalei de fotbal a României. O șansă de a-i cunoaște pe jucătorii care au scris istorie în calificările pentru EURO 2024 și care au demonstrat că se poate.

 Tot ce trebuie să știi despre noua producție Star Wars The Acolyte

Tot ce trebuie să știi despre noua producție Star Wars The Acolyte

Un nou serial Star Wars debutează pe 5 iunie pe Disney+. Producția are în centrul acțiunii investigația unei crime șocante din trecutul unui respectat Maestru Jedi și poartă publicul în mijlocul unui conflict dintre acesta și un războinic ...

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Noul sezon al show-ului Splash! Vedete la apă va avea premiera în curând, la Antena 1.

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Ioachim Ciobanu, actor și regizor de film, a crescut într-o familie de artiști - este fiul celebrului actor Ilarion Ciobanu și al lui Marion Ciobanu, autoare multi-premiată a peste 100 de scenarii de film documentar. ...

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

HISTORY® Channel comemorează 80 de ani de la debarcarea în Normandia prin difuzarea documentarului special Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia, în ziua de 6 iunie, de la ora 21:00.

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses este varianta turcească a legendarei drame nipone cu același nume, care a făcut furori printre milioane de telespectatori. Serialul este disponibil în AntenaPLAY începând cu 29 mai. ...

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Catherine Bell și James Denton sunt protagoniștii serialului care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

O echipă care a ridicat suporterii în picioare, care i-a făcut să aplaude de fericire ani la rândul, care le-a oferit motive de bucurie cu fiecare meci jucat și care a demonstrat că fotbalul românesc are valoare.

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, Clanul a creat un fenomen și a devenit cel mai bun serial de dramă din România.

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

SkyShowtime anunță lansarea unui nou film documentar Milli Vanilli ce va fi disponibil din 1 iunie.

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Luni seară, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat că fac parte din Brigada Nimic – echipa de polițiști care se ocupă de toate cazurile neînsemnate.

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Începând de azi, 21 mai, Max, noua platformă de streaming Warner Bros. Discovery este în 20 de țări: țările nordice, Iberia și în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România!

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

Povestea personajelor fascinantei drame inspirată din cultura japoneză se va desfășura, probabil, pe parcursul a încă două noi sezoane.

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Comedia păzește România începând de astăzi, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Disney+ a anunțat că sezonul patru din serialul original de comedie premiat cu Emmy®, Crime în imobil / Only Murders in the Building va avea premiera pe Disney+ pe 27 august.

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO! ...

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ anunță distribuția și echipa de creație care lucrează la noua dramă polițistă produsă de ATM Grou.

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Vreme de doi ani, cei de acasă au trăit emoția și suspansul din Clanul.

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Ilie Năstase, „băiatul rău” al tenisului, este personajul principal din Nasty, un nou documentar care prezintă viața și cariera sa remarcabilă.