Cu o investitie totala de peste 2, 5 milioane de euro, Cinema City AFI Palace Ploiesti le aduce ploiestenilor divertisment la cele mai inalte standarde internationale.

Cinema City, liderul pietei din Romania si cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Est, a investit, alaturi de partenerii sai, 2,5 milioane de euro in multiplexul cu 6 sali digitale, din incinta centrului comercial AFI Palace Ploiesti. 

Localizat in centrul comercial AFI Palace Ploiesti, recent deschis, cinematograful are 6 ecrane digitale, dintre care 5 permit proiectii 2D si 3D deopotriva, si poate gazdui 1.273 de spectatori simultan.

Noul multiplex Cinema City AFI Palace Ploiesti le ofera ploiestenilor o experienta cinematografica, unica si completa, prin intermediul tehnologiei performante, si servicii de cea mai inalta calitate, la standarde internationale.

Odata cu deschiderea Cinema City AFI Palace Ploiesti, compania extinde numarul de sali operate in Romania la 148, care insumeaza peste 26.000 de locuri, consolidandu-si pozitia de lider al pietei. 

Cinema City intentioneaza sa isi continue majorarea portofoliului, pana la finele anului 2016, cu 22 noi cinematografe in Romania, primul din aceasta serie urmand sa fie in Targu Jiu. 

Al 17-lea cinematograf la nivel autohton va fi si primul pe care Cinema City il va inaugura in judetul Gorj.