Astazi avem o veste buna pentru voi: in sfarsit a fost anuntata distributia noului film Star Wars: Episode VII!

Astfel, noii veniti John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, si Max von Sydow se vor alatura starurilor din seria originala, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, si Kenny Baker in noul film.

Regizorul J.J. Abrams a declarat: “Suntem foarte incantati sa dezvaluim in sfarsit distributia filmului Star Wars: Episode VII. Este in acelasi timp emotionant si ireal sa vedem mult iubita echipa originala alaturi de acesti nou-veniti si talentati actori care ne ajuta sa aducem inca o data la viata aceasta lume. Incepem filmarile in cateva saptamani si toate lumea va face tot ce le sta in putinta ca fanii sa fie multumiti.”

Star Wars: Episode VII este regizat de J.J. Abrams dupa un scenariu de Lawrence Kasdan si Abrams. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams, si Bryan Burk vor produce filmul, iar John Williams se intoarce pentru a compune coloana sonora. 

Filmul va avea premiera pe 18 decembrie 2015. In Romania, va fi distribuit de Forum Film Romania.

Iata mai jos cateva detalii despre fiecare nou-venit din distributia Star Wars: Episode VII:

John Boyega

In ce l-am mai vazut: Attack the Block, Imperial Dreams

Boyega a debutat cu exceptionalul Attack the Block din 2011, in care ne-a dovedit ca are un mare potential cinematografic. Iata ca instinctul nu ne-a inselat si Boyega este acum la 22 de ani cel mai tanar membru al distributiei noului Star Wars.

Daisy Ridley

In ce am mai vazut-o: serialele Silent Witness, Mr. Selfridge, Youngsters

Ridley este probabil cea mai putin cunoscuta actrita din toata distributia nou anuntatului sequel. Aparitiile ei au fost pana acum mai mult secundare in serialele britanice sus amintite.

Adam Driver

In ce l-am mai vazut: Inside Llewyn Davis, Lincoln, Frances Ha, serialul Girls.

Dupa aparitia din serialul produs de HBO Girls, cariera lui Driver a fost in continua ascensiune. Are deja numeroase proiecte in lucru, inclusiv aparitia in noul film al lui Martin Scorsese, Silence.

Oscar Isaac

In ce l-am mai vazut: Inside Llewyn Davis, The Bourne Legacy, Sucker Punch, The Two Faces of January

Isaac ajunge in universul Star Wars dupa o interpretare de exceptie in pelicula fratilor Coen de anul trecut Inside Llewyn Davis. Aparitia lui in acest sequel este una care da mare valoare proiectului.

Andy Serkis

In ce l-am mai vazut: Trilogia The Lord of the Rings, Rise of the Planet of the Apes, The Prestige, 13 Going on 30.

Chiar daca probabil nu-i veti recunoaste fata, Serkis este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati actori care lucreaza in industria de film la peliculele cu efecte speciale si creaturi care necesita un om pentru a le da viata (motion capture tehnology, in romaneste ar veni tehnologie de captare a miscarii). El este cel care l-a interprtat pe Gollum din The Lord of the Rings si The Hobbit precum si pe Caesar din Rise of the Planet of the Apes si Capitanul Haddock din The Adventures of Tintin

Domhnall Gleeson

In ce l-am mai vazut: About Time, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2, Anna Karenina.

Pe Gleeson il veti recunoaste probabil datorita rolului Bill Weasley din seria Harry Potter, dar a realizat roluri de exceptie si in numeroase alte filme precum Never Let Me Go, Dredd, Anna Karenina, si cel mai recent exceptionalul About Time / Era si timpul!, regizat de Richard Curtis.

Max von Sydow

In ce l-am mai vazut: The Exorcist, The Seventh Seal, Minority Report, Extremely Loud & Incredibly Close.

Legendarul actor suedez a aparut in numeroase productii de-a lung anilor. De la filmul classic regizat de Ingmar Bergman, The Seventh Seal pana la emotionantul Extremely Loud & Incredibly Close din 2011. Un actor talentat si apreciat in toata lumea, Sydow este o aparitie neasteptata in Star Wars.

 

Guest stars din filmele originale.

Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia Organa), Anthony Daniels (C3P0), Peter Mayhew (Chewbacca), si Kenny Baker (R2D2) isi vor relua rolurile din trilogia originala.

Voi ce parare aveti? Cum vi se pare distributia anuntata? Se va ridica oare noul film la inaltimea asteptarilor?