Jeremy Renner a confirmat pe Yahoo! TV ca va reveni in rolul lui William Brandt in Mission: Impossible 5. El se va alatura astfel lui Tom Cruise si Simon Pegg confirmati sa apara in acest sequel. 

Intrebat si daca va avea un rol in sezonul 2 al serialului TV True Detective, Renner a raspuns: “Nu cred ca va fi posibil. Sunt deja angrenat in doua proiecte mari, Avengers 2 si Mission: Impossible 5 si in plus s-a mai anuntat si un nou film din seria Bourne. Nu cred ca voi gasi timp si pentru serial in acest moment. Si nu e nici o suparare. Va dati seama ce probleme grozave am eu… chiar daca as vrea sa apar in serial, ceea ce nu vreau, nu as putea.”

Cei trei actori mai sus amintiti au jucat impreuna in Mission: Impossible - Ghost Protocol, regizat de Brad Bird care a avut premiera in decembrie 2011 si a avut impresionantele incasari de peste 694.7 mil.$ in intrega lume, cu un buget de 145 mil. $.

Probabil ca in noul film va reveni si Paula Patton, desi acest lucru nu a fost confirmat inca.

Mission: Impossible 5 va fi regizat de Christopher McQuarrie, scenaristul filmului Edge of Tomorrow (pe care il puteti vedea in aceasta saptamana in cinematografe), si regizorul thrillerului Jack Reacher, cu Tom Cruise in rolul principal.

Mission: Impossible 5 va avea premiera pe 25 decembrie 2015, distribuit in Romania de Ro Image 2000.