Nici nu mi-a trecut bine entuziasmul fata de lipsa lui Orlando Bloom din Pirates of the Caribbean 4 (ca sa fim sinceri, singurul lucru din filmul ala care te poate entuziasma), ca am aflat ca toata vorbaria despre cum Will Turner si a sa sotie nu vor mai aparea in franciza ar putea sa fie infirmata.

Astfel, doar in urma cu cateva zile, Bloom a declarat, in cadrul Oz Comic Con ca nu este exclus ca Will, acum capitan al The Flying Dutchman, sa reapara pe ecrane alaturi de vechiul sau prieten si uneori rival, Jack Sparrow. Ne scuzati, Capitanul Jack Sparrow.

“In mod clar au existat discutii [despre revenire] iar eu sunt deschis propunerii” a spus actorul, care a mai adaugat ca a lucra cu Depp si Gore Verbinski a fost o adevarata onoare pentru el.

Nu se stiu multe despre film, in rest, nici macar daca titlul initial anuntat, Dead Men Tell No Tales, va ramane ca titlu final.

Scenariul o sa fie scris de Jeff Nathanson (Catch me if you Can) si va fi nevoie de doua scaune de regizor, pentru ca de partea asta se ocupa norvegienii Joachim Ronning si Espen Sandberg, “vinovati” de pelicula Kon-Tiki.

Producator va fi, ca intotdeauna, Jerry Bruckheimer, iar premiera va avea loc pe 7 iulie 2017.