Desi fusese confirmat ca regizor in aceasta vara, se pare ca Roberto Orci a renuntat la regia noului film Star Trek.

Star Trek 3 (sau 13, depinde de unde incepeti numaratoarea filmelor) nu are inca un titlu stabilit. 

Un lucru interesant care a aparut o data cu stirea ca Orci a renuntat la regie: se pare ca pe lista scurta a regizorilor care ar putea prelua fraiele SF-ului se afla si Edgar Wright, autor al unor filme apreciate precum Shaun of the Dead sau The World’s End.

Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care Orci a renuntat la a regiza Star Trek 3 si se pare ca proiectul va merge inainte, cu un alt regizor. Scenariul ramane deocamdata acelasi, scris de Orci, Patrick McKay si J.D. Payne

Desi o data de premiera nu a fost inca anuntata, fanii sunt destul de siguri ca aceasta va avea loc in 2016, atunci cand franciza Star Trek implineste 50 ani de existenta.

Chris Pine, Zachary Quinto, Anton Yelchin, Karl Urban, Simon Pegg, Zoe Saldana si John Cho vor reveni in noul film, in rolurile membrilor echipajului Enterprise. 

Detalii despre subiect nu se cunosc inca, dar Orci a declarat cu cateva luni in urma ca subiectul filmului ii va “arunca” pe membrii Enterprise in spatiul cosmic, o schimbare fata de primele doua filme ale caror actiune a avut multa legatura cu Pamantul.

Vom reveni cu amanunte in momentul cand vor fi disponibile.