Patrick Stewart este unul dintre cei mai iubiti actori britanici din intreaga lume. El a dat viata celor doua personaje legendare: Capitanul Jean-Luc Picard din Star Trek si profesorul Charles Xavier din X-Men.

Patrick Stewart l-a interpretat pe Picard in 176 de episoade din Star Trek: The Next Generation si in 4 filme de lung metraj. Iar o declaratie a sa din acest weekend ne arata ca nu ar zice nu la o noua aventura a lui Picard.

In timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri pe Facebook legata de lansarea celui mai nou film al acestuia, Match, Patrick Stewart a fost intrebat daca ar fi interesat sa-l mai interpreteze in viitor pe Jean-Luc Picard intr-un nou film Star Trek. Iar acesta a fost foarte optimist in raspunsul sau…

“Absolut… daca ar exista un scenariu foarte bun. Dar, saracul a cam imbatranit… Ar avea nevoie de ajutor sa intre iar in joc… fata de tanarul capitan de acum 30 de ani”…

Fanii Star Trek ar fi foarte incantati sa-si vada din nou idolul in cinematografe, sau de ce nu, la TV. Din pacate, odata cu aparitia noilor filme produse de J.J. Abrams, sperantele lor au cam murit.

Noua serie de filme, cu toate ca a avut un succes enorm nu este foarte indragita de fani. O miscare interesanta si uimitoare in acelasi timp ar fi aparitia lui Jean Luc Picard in cel de-al treilea film Star Trek. Ar fi cameo-ul secolului! In plus, daca el si-ar face aparitia in acest film si William Shatner (Kirk) nu, probabil ca acesta din urma ar face infarct!

Una peste alta, noul film Star Trek va aparea in 2016, exact in momentul cand franciza implineste 50 de ani de existenta. De curand a fost anuntat noul regizor, Justin Lin (regizor al 4 dintre filmele seriei Fast and Furios) si noul scenarist – Simon Pegg (interpretul lui Scotty).