Cu 120 milioane $ incasati in intreaga lume si cu un Glob de Aur pentru Sylvester Stallone, nu este de mirare ca un sequel la Creed a primit unda verde.

Variety ne aduce vestea ca a fost stabilita data de premiera pentru Creed 2 si aceasta este noiembrie 2017.

Vestile proaste sunt insa altele: regizorul Ryan Coogler nu va regiza acest sequel, el fiind deja ocupat cu regia lui Black Panther pentru Marvel, film care va fi lansat pe 16 februarie 2018.

Saptamana trecuta Stallone declara ca “Exista o anumita perioada de timp acceptabila in care sa faci o continuare… Trei ani este un pic prea mult.” Pentru ca Coogler sa regizeze Creed 2 productorii ar trebui sa astepte 3 ani pentru ca acesta sa termina cu proiectul actual, Black Panther.

In acest moment, se pare ca studiourile MGM au luat decizia de a merge mai departe cu proiectul Creed 2 fara implicarea lui Coogler ca regizor, acesta ramanand insa unul dintre producatorii executivi ai filmului.

Pentru sequel, Coogler a avut ceva discutii cu Stallone, acestia dorind sa-l readuca in atentie pe Apollo Creed in flashback-uri, aratandu-ne ce s-a intamplat cu acesta inainte de moartea lui.

Stallone se gandea chiar la personajele pe care tanarul Creed ar putea sa le infrunte in noul film: “Ii putem gasi un oponent diferit, as indrazni sa spun unul mai feroce, un rus. Exista multe variante.” 

Coogler a regizat Creed dupa un scenariu scris de Aaron Covington, bazat pe personajele seriei Rocky create de Sylvester Stallone

Pana in acest moment, Creed are incasari de 120 milioane $ in toate lumea, bugetul acestuia fiind de 35 mil.$.

Filmul ruleaza inca in cinematografele din Romania, distribuit de Forum Film.