Imagine Dragons, una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ din lume vine pe marele ecran in Romania, exclusiv la Grand Cinema & More.

Grand Cinema & More anunta un eveniment important pentru fanii muzicii rock, transmisiunea concertului Imagine Dragons, Smoke + Mirrors, in data de 2 martie 2016, la ora 20:00 in sala Grand Ultra. 

Biletele sunt disponibile pe site-ul cinematografului: www.grandentertainment.ro.

Imagine Dragons aduce pe ecranul de la Grand Cinema & More, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale prezentului. 

Parte din turneul acestui an, Smoke + Mirrors a fost filmat in Toronto, Canada, adunand energia unui public format din 15.000 de fani si dezvaluie hituri ca Demons, It’s Time si Radioactive, piesa de pe albumul de debut Night Visions, cu care trupa a obtinut premiul Grammy in anul 2014. 

Concertul reprezinta o oportunitate unica pentru fani de a-i vedea pe membrii unei formatii care si-au purtat creatiile muzicale timp de 3 ani si jumatate prin concerte cu o vizibilitate restransa. 

Pasionatii de muzica se vor bucura de o experienta memorabila in sala Grand Ultra si vor trai emotia vizionarii unui spectacol de exceptie, amplificata de tehnologia de ultima generatie. 

“Ne bucuram ca prin concertele transmise reusim sa redefinim experienta cinematografica, oferindu-le celor care ne calca pragul spectacole de exceptie, cum este concertul Smoke + Mirrors. Ne incanta si mai mult faptul ca acesta va fi transmis in exclusivitate, in Romania, la Grand Cinema & More. Ii asteptam pe toti fanii muzicii rock sa se bucure de un show spectaculos, in care actiunea depaseste ritmurile muzicii”, afirma Atena Simovic, Alternative Content & Events Director. 

Smoke + Mirrors va fi transmis in 4K si in format Dolby Atmos, tehnologia audio revolutionara disponibila in sala Grand Ultra, care va oferi spectatorilor o experienta plina de trairi si emotii. 

Configuratia sistemului cuprinde 54 de boxe, cate un rand de boxe pe peretii laterali si doua randuri pe plafon si un procesor de sunet Dolby Atmos. Noua tehnologie permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui realista, in functie de actiunea de pe ecran. 

Abordarea revolutionara a acestei noi tehnologii este ca sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio pozitionate independent intr-un spatiu tridimensional, creand o ambianta sonora de un realism care iti taie respiratia. 

Mai multe detalii despre concert si bilete pe www.grandentertainment.ro.