East European Comic Con anunta al doilea invitat al conventiei din luna mai 2016!

David Anders, actorul american cunoscut publicului din seriale ca The Vampire Diaries, Heroes, Alias sau Once Upon A Time, vine in Romania la East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, ce va avea loc anul acesta la Romexpo, in perioada 27-29 mai.

Anders i se alatura lui Mark Pellegrino, celebrul actor care i-a dat nastere lui Lucifer in serialul de succes Supernatural care va veni si el in acest an la EECC 2016.

David Anders este recunoscut drept un actor versatil, maestru al personajelor negative, care s-a facut remarcat de-a lungul timpului in rolurile lui Julian Sark din Alias, Adam Monroe din Heroes, John Gilbert din The Vampire Diaries, Troy Cutler din Necessary Heroes sau Dr. Whale din Once Upon A Time

Anders a mai avut aparitii episodice in seriale foarte populare ca CSI, Grey’s Anatomy, House, Arrow, Criminal Minds ,24, Charmed, Warehouse 13 sau Stalker.

In prezent, actorul se bucura de succes in rolul lui Blaine DeBeers in show-ul TV iZombie.

Anders s-a remarcat mai ales prin rolul din The Vampire Diaries, acolo unde l-a interpretat pe John Gilbert, un antagonist important in actiunea serialului, fiind si tatal Elenei Gilbert, unul dintre personajele principale.

David Anders este si un cunoscut al scenei de pe Broadway, jucand in musical-uri de succes ca Beautiful, The Diary of Anne Frank sau My Fair Lady.

La fel cum ne-a obisnuit in fiecare an, East European Comic Con devine destinatia est-europeana pentru toti pasionatii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri si internet.

Daca anul trecut au fost peste 30.000 de vizitatori care au invatat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din Spartacus si Arrow, si au aflat care este legatura dintre T-Bag din Prison Break (Robert Knepper) si Romania, in 2016 organizatorii isi propun sa ofere publicului o experienta si mai fascinanta. 

Astfel, chiar daca nu ne vor divulga acum numele urmatorilor invitati la editia din acest an East European Comic Con, organizatorii confirma ca va exista un actor sau o actrita din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016.

Pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competitie regionala de gaming si o intreaga zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii. 

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua EVENTIM, la pretul de 79 de lei, pana in data de 29 februarie. 

East European Comic Con se va desfasura la Romexpo, in perioada 27-29 mai 2016, si este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events.