Comedia Cum sa fii singur si fericit / How To Be Single le aduce pe Dakota Johnson si Rebel Wilson in avanpremiera absoluta

, din 9 februarie, pe marile ecrane din Romania, deschizand astfel sezonul indragostitilor.

O productie Warner Bros. Pictures, filmul va putea fi urmarit cu o zi inainte de avanpremiera mondiala, doar in cadrul programului Ladies Night sustinut de lantul de cinematografe Cinema City, care va asigura rasfatul doamnelor intampinandu-le cu un pahar de vin si oferindu-le truse de machiaj cadou.

Locatiile Cinema City in care filmul Cum sa fii singur si fericit va putea fi vizionat din 9 februarie sunt: Bucuresti AFI Palace Cotroceni, Arad Atrium, Bacau Arena, Braila Promenada, Baia Mare Gold Plaza, Cluj Iulius, Iasi Iulius, Constanta Maritimo, Deva Shopping City, Severin Shopping City, Pitesti Mall, Timisoara Iulius, Ploiesti Shopping City, Ploiesti AFI Palace, Targu Jiu Shopping City, Targu Mures Promenada, Suceava Iulius Mall.

Regizata de Christian Ditter dupa un scenariu semnat de Abby Kohn, Marc Silverstein si Dana Fox, comedia ii mai are in distributie, pe langa Dakota Johnson si Rebel Wilson, pe Alison Brie, Damon Wayans Jr. si Leslie Mann.

Sunt unii care se bucura de singuratate, altii care sunt de-a dreptul nefericiti si mai sunt si... Alice… si Robin… si Lucy, Meg, Tom sau David… 

New York-ul este plin de singuratici care tanjesc dupa sufletul pereche, dupa o relatie amoroasa, dupa o idila sau macar ceva asemanator. Astfel, intre texte de agatat si aventuri de o noapte, toti acesti oameni necasatoriti trebuie sa invete cum sa fie singuri si fericiti intr-o lume in care definitia iubirii se schimba in permanenta. Orasul care nu doarme niciodata poate fi o sursa inepuizabila de distractie pentru cei care vor sti sa se bucure de moment.

In Bucuresti pretul unui bilet pentru eveniment este 32 lei. In restul oraselor de mai sus pretul este de 22 lei.

Cum sa fii singur si fericit / How To Be Single va avea premiera in cinematografele din toata tara, incepand cu 12 februarie 2016. Distribuitor: Freeman Entertainment.