The Hoff is back! Astazi avem o veste buna pentru fanii lui David Hasselhoff.

Dwayne Johnson a anuntat ieri pe retelele de socializare ca David Hasselhoff s-a alaturat distributiei filmului Baywatch, produs de Paramount Pictures. 

Hasselhoff l-a interpretat pe salvamarul Mitch Buchannon in serialul Baywatch. Deasemenea, a fost producator al serialului intre 1990 si 2001, moment in care seria s-a incheiat cu Baywatch Hawaii.

In lung metrajul Baywatch ii vom putea vedea pe: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra si Hannibal Buress.

Dwayne Johnson a scris pe Facebook:

"I WAS BORN READY!" Imi face o deosebita placere sa-l primesc in echipa pe starul serialului original #BAYWATCH David Hasselhoff! #BAYWATCH este cel mai de succes serial din toate timpurile, iar momentul cand am anuntat ca vom face un film, "The Hoff" a fost cel mai mare sustinator al nostru. Mai ales stiind ca filmul nostru care va avea ratingul R va fi o combinatie intre AVENGERS si ANCHORMAN....

Hoff este un tip foarte misto si este pregatit sa se distreze... si iata partea cea mai buna... S-a antrenat si este intr-o forma fizica extraordinara! Pregatiti-va.. #RockAndHoff #ThereAintNoBay #WithoutTheHoff."

Serialul Baywatch a avut premiera pe NBC in 1989 si i-a avut in distribuitie pe David Hasselhoff, Parker Stevenson, Shawn Weatherly, Billy Warlock, Erika Eleniak, Peter Phelps, Brandon Call si Holly Gagnier. 

Serialul nu s-a bucurat de mare succes si a fost anulat dupa doar un sezon. Insa a fost salvat de succesul international al sau. Astfel, Baywatch a revenit la TV in 1991, si datorita ratingului mare a rulat inca 10 sezoane complete, pana in 2001. 

Printre actorii din noile sezoane s-au numarat Pamela Anderson, Yasmine Bleeth, Kelly Packard, Gena Lee Nolin, Carmen Electra, Gregory Allan Williams sau Nicole Eggert. Datorita popularitatii, serialul a avut si un spin-off intitulat Baywatch Nights (care a rulat intre 1995-1997).

Filmul Baywatch este regizat de Seth Gordon (autor al comediilor Horrible Bosses si Identity Thief). 

Producatori vor fi Dwayne Jonson, Michael Berk, Greg Bonann, Beau Flynn, Dany Garcia, Ivan Reitman si Douglas Schwartz.

Baywatch va avea premiera in SUA pe 19 mai 2017.

In Romania, filmul va aparea mai devreme: pe 12 mai 2017, distribuit de Ro Image.

Postarea video a lui Dwayne Johnson poate fi vazuta pe pagina de Facebook a acestuia.