Actorul se afla la Balea Lac unde filmeaza pentru o reclama.

Conform Mediafax, Jean-Claude Van Damme a inceput astazi filmarile pentru o reclama la Balea Lac, in Muntii Fagaras, la peste 2.000 de metri altitudine, actorul preferand sa pastreze secretul asupra continutului acesteia.

Intrebat cum se simte la Balea Lac, celebrul actor, care a mai filmat exact acum doi ani o reclama pentru o bautura, Van Damme a spus ca se simte foarte bine.

„Imi place lumea. De la 16 ani calatoresc in jurul lumii. De cand merg in jurul lumii, cand vin in locul acesta, la Balea, ma simt minunat. E un loc minunat, e totul fantastic. Este o si o biserica construita din gheata, unde iti poti gasi linistea daca esti credincios”, a mai spus Jean-Claude Van Damme.

Actorul se pare ca se simte foarte bine in tara noastra, declarand presei astazi: „Multa dragoste, Romaniei! Datorita voua, am ajuns cine sunt astazi. Fara voi, fara dragostea voastra, vedetele de cinema nu sunt nimic. Si trebuie sa retineti asta". Actorul a mai laudat deasemenea si echipele de filmare ale filmelor care ii fac pe actori sa dea ce e mai bun din ei.

Jean Claude Van Damme este unul dintre cei mai iubiti actori ai filmelor de actiune ale anilor '90. Actorul are cel mai mare fan club in tara noastra.

Printre cele mai cunoscute filme ale lui se numara: Kickboxer (1989, r. Mark DiSalle, David Worth), Soldatul Universal / Universal Soldier (1992, r. Roland Emmerich), Vantoarea de oameni / Hard Target (1993, John Woo), Timecop: Rafuiala dincolo de moarte (1994, r. Peter Hyams), Ultima batalie / Street Fighter (1994, r. Steven E. de Souza), Moarte instantanee / Sudden Death (1995, r. Peter Hyams), Joc in doi / Double Team (1997, r. Tsui Hark) si Afaceri necurate / Knock Off (1998, r. Tsui Hark).