Editura Crux Publishing anunta aparitia unui nou roman SF fascinant: Regatul sufletelor pierdute.

Supranumita „Regina neagra a cyberpunk-ului romanesc”, Ana-Maria Negrila revine pe piata de carte cu un roman science-fiction a carui complexitate si dinamism sunt comparabile cu marile opere de gen precum seria Dune, Primavara Helliconiei sau Seria Culturii. 

Cititorii vor avea parte de o poveste in care stiinta, religia, spionajul si conspiratiile se impletesc, se confrunta si dau nastere unei aventuri ce va tine toti cititorii cu sufletul la gura. 

Primul volum dintr-o saga space opera (Stelarium), Regatul sufletelor pierdute vine insotit, in premiera in ultimii ani in Romania, de un trailer si de un cod QR care, odata scanat, le ofera cititorilor acces la un continut multimedia bonus si la nenumarate surprize.

Romanul va fi lansat sambata, 2 aprilie, incepand cu ora 15.00 in cadrul Targului de Carte Final Frontier organizat de Bookblog

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, in incinta Connect Hub (B-dul Dacia, nr. 99 – Piata Spaniei). 

Printre invitatii speciali la eveniment se vor numara Serban Andrei Mazilu (scriitor), Oliviu Craznic (scriitor, critic literar), Lect. Univ. Dr. Florin Pitea si Mara Radu (scriitoare).

Mai jos puteti urmari trailerul romanului Regatul sufletelor pierdute.

Toate noutatile Crux Publishing sunt disponibile pentru precomanda cu o reducere de 15% pana pe data de 3 aprilie inclusiv pe site-ul www.cruxed.ro. Ca de obicei, transportul este gratuit!