Fan, cel mai nou film al lui Shah Rukh Khan si poate cel mai asteptat film bollywoodian al anului, vine cu o premiera absoluta pentru Romania: lansarea are loc simultan cu cea din India, Statele Unite si Marea Britanie!

Mai mult decat atat, distribuitorul BML Movie Entertainment a pregatiti fanilor o alta surpriza. 

BML o pregateste pentru lansarea Fan o promotie speciala: oferirea unui DVD GRATUIT cu un blockbuster bollywoodian pentru fiecare bilet cumparat la filmul Fan, pe toata durata de difuzare a filmului in cinematografele participante.

Pentru ca Fan il are in rolul principal pe Shah Rukh Khan, distribuitorul a ales patru filme cu el pe afis pentru a fi oferite spectatorilor: Dilwale Dulhania Le Jayenge, Devdas, Om Shanti Om si Ra.One

Intr-o lume a etichetelor, uitam foarte usor cine sunt cei care i-au transformat in staruri, superstaruri si megastaruri pe sportivi, cantaretii pop si pe actorii chipesi – FANII.

Fan este povestea lui Gaurav (Shah Rukh Khan), un tanar de 20 si ceva de ani, a carui lume se invarte in jurul mega-starului de cinema Aryan Khanna (Shah Rukh Khan) sau “Dumnezeu”, asa cum il numeste el.

De pe strazile laturalnice din Delhi, tanarul Gaurav porneste intr-o calatorie spre orasul viselor, Mumbai, pentru a-i ura idolului sau la multi ani, cu ocazia zilei sale de nastere. La urma urmei, este cel mai mare fan al lui Aryan si chiar seamana izbitor cu acesta. 

Prin urmare, cat de greu ar putea fi pentru Gaurav, cel mai mare fan din lume sa obtina o intalnire cu cel mai mare star din lume? Cand lucrurile nu merg conform planului, dragostea si pasiunea lui Gaurav pentru “Dumnezeul” lui se transforma intr-o obsesie periculoasa, care depaseste limitele firescului.

In acest film intens, care te va tine cu sufletul la gura, se analizeaza personalitatile si caracterele celor doi, Gaurav si Aryan. Acestia descopera, in ei insisi, OAMENI despre a caror existenta nici nu stiau. Vei ajunge sa te intrebi de care dintre acestia sa iti fie mila si pe care sa il sustii. 

Dar oare poti alege? La urma urmei, si superstarurile sunt tot oameni, dar fiecare dintre noi este, de asemenea, un fan.

Lista completa a Cinematografelor unde va rula Fan:

Din 15 aprilie filmul va rula la: Bucuresti (Cinema City Afi Palace Cotroceni, Cinema City - Sun Plaza, Cinema City Mega Mall, Movieplex, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Grand Cinema & More – Baneasa), Ploiesti (Cinema City Ploiesti), Brasov (Cinema One), Cluj-Napoca (Cinema City Iulius Mall), Constanta (Cinema City Park Mall), Oradea (Cinema Palace), Satu Mare (Ankora Film.

Din 29 aprilie va putea fi vazut si la: Vulcan (Cinema Luceafarul), Resita (Dacia), Oravita (Cinema 3D), si Targu Mures (Arta).

Shah Rukh Khan a transmis si un mesaj Fanilor din Romania: