Vara s-a sfarsit, in regia lui Radu Potcoava, va avea premiera mondiala in Canada, in cadrul Festivalului International de Film de la Montréal (25 august-5 septembrie). 

Cel de-al treilea lung metraj semnat de Radu Potcoava, primul film romanesc din ultimii 25 de ani in care personajele principale sunt interpretate de copii, a fost inclus in competitia oficiala si va fi proiectat miercuri, 31 august. 

Montréal IFF, ajuns la cea de-a 40-a editie, este singurul festival competitiv din America de Nord recunoscut FIAPF (Fédération Internationale des Associations de Producteurs de Films).

Proiectia de gala a filmului va avea loc in prezenta regizorului Radu Potcoava si a actorilor principali, Nicholas Bohor si Dan Hurduc.

Participarea echipei in cadrul festivalului este sustinuta de Centrul National al Cinematografiei si Institutul Cultural Roman din New York.

Ofelia Popii si Nicholas Bohor.

Actiunea din Vara s-a sfarsit are loc intr-un mic oras de la malul Dunarii, in timpul vacantei de vara. 

Mircea (Nicholas Bohor) accepta sa-l ajute pe Alex (Dan Hurduc) sa-si insceneze rapirea si sa-si santajeze un tata absent, nerealizand consecintele pe care astfel de jocuri le pot avea.

Din distributie mai fac parte actorii: Ofelia Popii, Serban Pavlu, Valentin Popescu, Virginia Rogin, Dorian Boguta, Crina Tofan si Mihai Albu.

Regizat de Radu Potcoava, dupa un scenariu al Cristinei Bilea, filmul are imaginea realizata de Oleg Mutu, montajul de Catalin Cristutiu, Malina Ionescu semneaza scenografia, iar Svetlana Mihailescu costumele. 

Filmul are muzica originala, compusa de Cristian Calin, integrata in coloana sonora realizata de Alex Dragomir

Vara s-a sfarsit este produs de Velvet Moraru, prin ICON production, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si suportul financiar al Cinema City.

 Regizorul Radu Potcoava si directorul de imagine Oleg Mutu.