Screen Gems si Lakeshore Entertainment au lansat primul trailer la Underworld: Blood Wars / Lumea de dincolo: Razboaie sangeroase.

Kate Beckinsale revine in rolul Selene, iar alaturi de ea ii vom putea vedea pe Theo James (David) care isi reia rolul din Underworld: Awakening. 

Actorii britanici Tobias Menzies (Outlander, Rome) si Lara Pulver (Sherlock) vor interpreta rolurile unor neinfricati lideri Lycani si Vampiri iar Charles Dance (Game of Thrones) il va interpreta din nou pe Vampirul Thomas. 

Alaturi de ei, vor mai aparea si James Faulkner, Peter Andersson, Clementine Nicholson, Bradley James si Daisy Head.

Anna Foerster este regizoarea noului film Underworld: Blood Wars. Ea a mai regizat episoade din apreciatele seriale TV Criminal Minds si Outlander si este cunoscuta pentru munca sa ca director de imagine la filmele Anonymous sau White House Down.

Scenariul la Underworld: Blood Wars este scris de Cory Goodman (The Last Witch Hunter, Priest) si este bazat pe personajele create de Kevin Grevioux, Len Wiseman si Danny McBride

Underworld: Blood Wars / Lumea de dincolo: Razboaie sangeroase va avea premiera in Romania pe 25 noiembrie 2016, cu o luna jumatate inainte de premiera din SUA (6 ianuarie 2017).

In Romania, filmul este adus de InterComFilm Distribution.